tiistai 4. maaliskuuta 2014

Aina ei voi onnistua

Joskus suunnitelma on mahdottoman hieno mutta toteutus onkin sitten täysi katastrofi. Nämä kengät on silti näytettävä ja esiteltävä jos joku vaikka keksisi miten nämä pelastaisi. Heikolta nimittäin näyttää. Tulipahan kokeiltua ainakin. Nauha osa siis ei oikein toiminutkaan tässä niin kuin ajattelin. Sen voisi varovasti yrittää poistaa mutta se voi olla silti aika turhaa...
6 kommenttia:

 1. Idea on kyllä loistava. Täytyy laittaa korvan taakse :) Voisiko tuon ottaa kokonaan pois, hiukan pienentää pitsiosiota ettei tule yli tuolta mustan alta ja sitten aloittaa alusta. Pitsi ensin kiinni ja nauha reunan päälle varovasti vähän kerrallaan. Voisiko auttaa jos nauhaa yrittäisi pikkuisen venyttää että menisi nätimmin reunoja pitkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin, että repisin pois ja koittaisin katsoa jotain muuta...Neule tai karvakin voisi olla kiva vaihtoehto. Tuota pitsiä kyllä voisi laittaa johonkin muuhun juttuun. Tuossa se ei kyllä ihan toimi kun kengät menee niin pahasti vekeille malliltaan.

   Poista
 2. Tai voisiko pitsin reunaan laittaa kapeahkon pitsin rypyille, joka olisi tarkoituksella näkyvissä mustan nauhan alta. Musta nauha olisi pitsin ja rypytyksen saumassa?

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!