sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Lauantain vipellyksiä

Mitä teille kaikille kuuluu? Onko viikonloppu mennyt suunnitelmien mukaan? Minä suunnittelin meneväni Tallinnaan ja Karnaluksiin ostoksille mutta löysinkin itseni Shoppailemasta Itiksestä. Niin paljon tapahtunut viikon aikana, että se Tallinna olisi piristänyt kyllä enemmän mitä Itis. Mutta ei pidä valittaa sillä hauskaahan minulla oli, ihan kahdestaan miehen kanssa. En esittele mitän ostoksia mutta sen kerron, että en ole kahteen kuukauteen ostanut yhtään paria kenkiä. Taidan olla kipeä. Katselin kyllä kenkiä ja innostuin muutamista mutta ne jäivät hyllyille. Kangasvarasto sai kyllä sen verran paljon lisä vahvistusta, että tila loppui. Kaikki kankaat ovat nyt pitkin poikin ja tänään on iso urakka kun niitä alan leikellä pois.

Huomatkaa, että kädessäni on lempikoruni

Lumi ja aurinko ovat kaunis yhdistelmä

Voimajuomaa tarvitaan aina välillä

Todistusaineistoa...Meillä lapsi saa katsella pöydässä piirrettyjä ja syödä höpöhöpöviiliä

Ihanaa sunnuntaita!8 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja pirteää tekstiä. :) Nyt tajuan miksi mun tekee mieli pizzaa, kävin aamusella nopeasti lukaisemassa blogisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä aika mahdottoman hyvää pitsaa.

   Poista
 2. Teillä aina herkutellaan. Ja silti olette noin hoikkia :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jaa...on meillä ylimääräistä aika paljon.

   Poista
 3. Itiksessähän on kiva shoppailla;D Mukavaa alkavaa viikkoa Nelli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika pitkään sellainen mesta missä en tykännyt käydä mutta nyt tuon remontin jälkeen siellä on kiva shoppailla näin talviaikaan. Keskustasta tykkään kyllä eniten. Kiitos samoin sinulle.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!