lauantai 1. helmikuuta 2014

Hullutukset jatkuu

Nuo lämpökolitsit ovat saaneet paljon kommenttia. Toiset tykkää, toiset ei. Itse olen niitä joiden mielestä ne ovat hauskoja. Lämpöisiä ja suhteellisen laadukkaita. Ei ole ainakaan menneet miksikään vaikka esimerkiksi jumpsuit on moneen kertaan pesty ja Sammakkomiehen yksi rakkain puku ollut talviaikaan. Koska se on pehmeä ja lämpöinen. Karvakaan sisäpuolella ei ole mennyt kovaksi korpuksi vaan pysynyt pehmeänä. Siis senkin puolesta toimii kangas hyvin. Tietenkään värit ja kuviot eivät miellytä paljoa mutta lapsi on tykännyt ainakin näistä kahdesta kuosista ja väristä. Itse ajattelin jos tekisi myös jumpsuitin tuollaisesta itselleen mutta toisenlaisesta kuosista. Katsotaan nyt. Ja tietenkin tilkkutyöitäkin on tullut tehtyä ja Sammakkomies sai kypärämyssyn.Nautinnollista lauantaita

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hyvä kypärän alla kun menee luistelemaan.

   Poista
 2. Onpa hieno kuosi tässä kypärämyssyssä! Siis niinpä, kuka on käskenyt että myssyjen kuosin olisi aina oltava vain yksivärinen sininen tai punainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuosta kankaasta olen tehnyt pojalle ja itselleni pökät ja tilkusta tuli sitten lisäksi kypärämyssy. Nuo on ihan ehdoton juttu kypärän alla kun mennään luistelemaan. Paksut myssyt ovat vaarallisia siellä alla mutta tuollainen kypärämyssy joka vielä on tiheää neulosta on oikein hyvä.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!