perjantai 17. tammikuuta 2014

Kirjekuori laukku ja teddy-kaulus

Nyt täytyy sanoa, että meikäläinen on väsynyt. Nuorisotalolla nuorten kanssa touhu on aika menoa. Hektistä puuhaa. Jännittää myös miten nuo lähtee mukaan ohjauksiin kun sen aika koittaa. Kivaa on kuitenkin ollut vaikka väsy on kova. Ensi viikolla onkin enemmän aikaa keskittyä ohjaussuunnitelmiin ja vähän lepäilyyn.
Minulla oli vielä jäljellä sisustuskangasta josta on kiva tehdä laukkuja kun kangas on tukevaa jo itsessään. Ei tarvitse välttämättä tukea enempää. Mitään kaavaa ei ole vaan mittanauha ja suunnitelma päässä riittää. Niiden mukaan leikkaa kankaan ja ompelee. Vuorena olen käyttänyt vanhaa lakanaa ja tupsun tein kuumaliimalla. Turkiskassin perältä löysin pikku palan teddya josta tein irtokauluksen. Vähän erilainen tällä kertaa. Kuluksen kaavan voi ottaa vaikka kauluspaidan kauluksesta ja muokata se mieleisekseen.Mukavaa viikonloppua kaikille

6 kommenttia:

 1. Kaunis laukku ja ihanan lämmin kaulus, tähän pakkaseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen aika tyytyväinen laukkuun.

   Poista
 2. Tosi nättejä. Sisustuskangas on yllättävän monikäyttöistä, hyvä idis, taas kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on todella. Olenkin julkaissut monta laukkua jotka on tehty sisustuskankaista. Olen myös tekemässä takkia sisustuskankaasta. Mutta sen näette vasta keväällä.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!