tiistai 28. tammikuuta 2014

Höpinää kuvien kera

Joulun jälkeen kun tulee aina hyökättyä alennusmyynteihin niin huomasin yhdessä kaupassa ihania takkeja joiden selkä oli kirjailtu helmin ja paljatein. Kauniita kuvioita ja tietenkin sellainen on tämän sambistan makuun. En kuitenkaan ostanut niitä mutta muistin, että kaapissa oli vanhat farkut joissa oli myös helmin ja paljetein kirjaillut lahkeet. Housut on vanhanmalliset kun ovat niiltä ajoilta kun odotin tuota Sammakkomiestä. Ei muuta kuin sisäsaumat auki ja kavensin lahkeita reilusti. Sivulta oli vaikea ottaa sisään kun kuviot olivat ommeltu juuri sivuille. Toki hiukan sain niitä fiksattua. Nyt niitä voikin taas käyttää.Mieheni on marissut paljon siitä kun olohuone on täynnä lankoja ja ohjelehtiä. Siirsin ennen joulua kaikki makkariin, pois silmistä. Ainakin siksi aikaa kun ollaan pois makkarista. Kuvassa ei näy kaikki langat mutta saa jonkilaisen ajatuksen siitä, että niitä on muutamia keriä kertynyt. Pitäisi olla vaan enemmän aikaa tehdä niistä ne mitä on suunnitellutkin. Mekkoa, sukkaa, paitaa....kaikenlaista kivaa.


Ja pakko laittaa pari kuvaa meidän laiskureista. Niillä on kyllä kunnon kissapäivät täällä kun ei tarvitse kuin vallata oma tila ja nukkua vain. Kaksi sohvaperunaa.
Oikein nautinnollista tiistaita kaikille

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tuollaisia farkkuja ei nyt ihan heti tule vastaan :)

   Poista
 2. Miul on kans hilefarkut joista en halua luopua, mut mul on toistepäi mitä sä teit..tai sit niistä vois tehdä hameen. Mutku se mun kone on taas vaihteeksi huollossa. huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletkos liian raju sun koneelle? Mä tykkään kaikesta erikoisesta ja nuo housut on juuri niin erikoiset. Lahkeet olivat vaan ihan suhteettoman leveät mulle. Tai sitten on vaan niin tottunut noihin pilleihin nöiden vuosien aikana...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!