maanantai 30. joulukuuta 2013

Sammakkomiehen uudet vaatteet

Jotain uutta pitää tietenkin olla kun päväkotiin menee ja tällä kertaa Sammakko saikin jotain ihan erilaista mitä kaapista löytyy. Poika tykkää kovasti tästä setistä ja itsekkin tykkään vaikka ensin hiukan mietitytti koko setti. Pallollisesta kankaasta sain itsellenikin jotain, pikkuisen pannan. Fiilis on kiva nyt kun sai pitkästä aikaa jotain kunnollista aikaan eikä vain pelkkää näpertelyä :) Tuli käytettyä valmiskaavaa näissä asuissa ja ne kaavat löytyy Ottobre 4/2011..
Pantaan tarvitset hiukan joustavaa kangasta. Mittaa päänympärys ja leikkaa viitisen senttiä pienempi pala kankaasta. Leveyden voi itse päättää, minä leikkasin tällä kertaa kapean eli noin 10cm leveän kaistaleen. Ompelin pitkän sivun kiinni ja käänsin oikein päin. Sen jälkeen omelin lyhyet päät yhteen. Koristeet laitoin lyhyen sauman päälle niin, että sauma menee piiloon. Liimasin pari koristetta ruusukkeiden sisään.


Mukavaa maanantaita

10 kommenttia:

 1. Kyllä Sammakkomiehen kelpaa;D

  VastaaPoista
 2. KIVOJA ja varmasti MIELUISIA.
  Oikein Onnellista ja Idearikasta Alkavaa Vuotta ja Kiitos Kuluneesta Vuodesta.

  VastaaPoista
 3. Kivat nuo housujen taskut! :)
  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 4. Suoria saumoja vuodelle 2014 ja ihana tarhasetti. Housujen taskut ovat veikeät. Harmi ettei tuota lehteä löydy, nyt olisi inspiraatiota ommella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtaisikohan kirjastosta vielä löytyä tuota lehteä?

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!