perjantai 13. joulukuuta 2013

Miljoona kuvaa

Tuossa syksyllä kerroin, että pitäisin blogitaon kun on sattunut jotain vakavaa. Kuitenkin ajattelin, että blogi veisi ajatukset muualle. Nyt on todettava, että olen ottanut ihan liikaa asioita jottei tarvitsisi ajatella koko asiaa ja loppu tulee jossakin vaiheessa ja se loppu tuli nyt. Onneksi on enää viikko koulua ja sen jälkeen alka loma. Tosin tällä hetkellä voisin lopettaa koko koulun. Ei vaan oikein kiinnosta eikä oikein jaksa.
Eilen pidin kokonaan huili päivän, en tehnyt oikein mitään. Lekottelin sohvalla lukien lehtiä ja suunnitellen työkokeilujakson näyttöjä. Portfoliotakin hiukan jatkoin eteen päin.
Taitaa olla tämä postaus lähinnä matalalento postaus. Kaipa sitä aina jokainen hiukan väsähtää kun tekee niin täysillä hommia ja haluaa suoriutua mahdollisimman hyvin. Loppuu tarmo ja puhti ja mielenkiinto. Mikä antaa minulle sitten voimia jaksaa? Lapset ja koirat, ompelu ja neuleet. Monilla asioilla pyrin parantamaan omaa fiilistä, aina se ei kuitenkaan tuota sellaista lopputulosta kuin halutaan. Silloin kun potuttaa oikein kunnolla on hyvä vain kääriytyä sinne peiton alle lämpimään ja unohtaa ympäröivä maailma hetkeksi. Ladata akkunsa.Tällaiset piristää mukavasti päivää. Istutaan ja jutellaan, ollaan vaan hiljaa. Koirat parantaa, ne ottaa pahan olon pois. Ne pitää hyvänä ja hoitaa.
Lehdistä saa ideoita moneen menoon. Meni muutama tunti nopeasti kun lueskeli ja selaili lehtiä. Haki idoita seuraaviin juttuihin. Niitä kun on ja paljon. Pitäisi vain alkaa toteuttamaan. Kanakeitto on hyvä lämmike kun on kylmä ja mielikin on kylmä
Keitot on muutenkin kiva tehdä kun niihin voi laittaa oikeastaan ihan mitä vain
Tässäkin versiossa kaikkea sitä mitä sattui kaapissa olemaan

Nautinnollista perjantaita kaikille

8 kommenttia:

 1. Onpa ihanan näköinen toi kotoliving -lehti, pitääkin käydä kaupan lehtihyllyllä! Rentouttavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppejä Nelli,toivottavasti energiaa riittää sitten enemmän seuraavana päivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää tästä. Kohta alkaa loma niin saa levätä :)

   Poista
 3. Halauksia ja voimia täältä! Mulla oli samanlainen olo viime viikolla, mutta kyllä se siitä sitten helpotti. Joskus liika on liikaa ja silloin pitää olla itselleen armollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Kohta alkaa loma sitten meinaan olla röhnöttää vain.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!