maanantai 9. joulukuuta 2013

Joulufiilistä etsimässä

Joskus joulufiilis tekee temput ja tuntuu, ettei sitä tule vaikka kuinka nipistäisi. Nyt on sellainen fiilis, että joulua ei olisi edes tulossa. Johtuuko sitten muista kiireistä ja touhusta. Yleensä hyvin voinut keskittyä joulun tuloon hyvissä ajoin mutta nyt on muuta tekemistä ja ajateltavaa niin paljon, että joulu on jäänyt hyvin pienelle huomiolle. Jos nyt tämän postauksen myötä tulisi jo jonkinlainen pilkahdus sitä ihanaa lapsuuden joulun tunnelmaa joka laittoi mahaan pienen räpistelevän perhosen. Miten aloitti joululaulujen kuuntelun ja jouluvalot loisti ikkunoissa. Ihanat joulun herkut tuoksui kodissa ja lämmin tunnelma valtasi koko sielun.


Pitsipaita
En olisi minä jos en käyttäisi mahdollisuutta esitellä ihania itse tehtyjä juttujani. Päällä kuvassa on itse ommeltu pitsipaita, jota voi käydä kurkkimassa linkistä ja tietenkin pipo ja tuubi on neulottu itse.
Ihanaa joulun odotusta teille


6 kommenttia:

 1. Ihanan iloinen kuva sinusta! Toivottavasti joulufiilis löytyi!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tää tästä :) Nyt saatiin kuusi laitettua jo esiin.

   Poista
 2. Joinakin vuosina on ollut ihan samaa ongelmaa tuon fiiliksen kanssa. Nyt onneksi tuli lunta. (toivon mukaan se myös pysyy) Minulla jotenkin on jo ajatukset alkavassa uudessa vuodessa ja keväässä, vaikka pitäisikin yrittää elää tässä ja nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole talvi ihminen ollenkaan vaan odotan jo kovasti kesää.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!