perjantai 29. marraskuuta 2013

Päiväkodin riesa

Se on kaikki vellovat taudit. Arvatkaahan kuulkaas, että saatiin päiväkodista vieraaksi joko tautipöhö. Ääntä ei lähde ja kurkku todella kipeä. Muutoin ei ole kipeä mutta tää vie voimat kyllä aika kivasti...jos voi sanoa edes kivasti. Lepoa paljon siltikin vaikkei ihan nukkua tarvitsekkaan. Onneksi minulla on seurana leffat, iso kaaos olohuoneessa ja nämä koiruudet. Tästä se lähtee. Tervehtyminen.

Tervehtymisessä auttaa muutama jouluaiheinen lehti ja uuniriisipuuro, jota muuten teen aina jouluna. Mulla palaa pohjaan tavallinen riisipuuro aina ja olen katsonut, että tuot uuniriisipuuro on helppo tehdä niin teen aina sen. Ja on muuten niin ihanan samettista <3>


Tällä hetkellä vietetään kiitospäivää ja hanukaa. On ihanaa, että talvellakin on jotain valoa.


Oikein hyvää hanukaa ja kiitospäivää


Mukavaa viikonloppua

6 kommenttia:

 1. kannattaako ostaa tuo noviatn lehtykäinen?onko mittään? ite sitä himohen mutta kun en ou nähnä vielä käsissäni jotta kannattaako ostaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siinä kyllä paljoa ollut. Mutta riippuu taas asiakkaasta ja mitä haluaa. Ruukun neuleita oli, peittoja ja tyynyjä paljon, noita pieniä tumppua ja sukkaa ja muutama paita. Kannattaa se ainakin katsoa kun menee kauppaan jos sieltä jotain löytyypi.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eiköhän tää tästä...jossakin vaiheessa.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!