maanantai 7. lokakuuta 2013

Sekalaisia kuvia

Vielä on laitettava kuvaa mun ihanasta kelsiliivistä, ihan pikkuruinen kuva vain. Kun meillä ollaan silleen vähemmän normaaleja ihmisiä, riehutaan ja rällästetään pitkin mäkiä ja mantuja eikä ihan hiljaisiakaan olla vaan höpistään kuin junarata. Sitä saa monet ihmetellä ja koitan useasti täälläkin sitä näyttää. Se vain on aika vaikeaa kun ei se ääni kuvista kuulu. Mutta joka tapauksessa viikonlopun hullutuksia tulee ja mäiskähtää tähän. Nyt ja heti :) En kyllä yhtään saanut kiinni tästä mitä kirjoitin tähän mutta ei se haittaa. Ei kukaan lue kuitenkaan...
Hyvää alkanutta viikkoa

6 kommenttia:

 1. Hieno liivi kyllä. Kävin jo pikaisesti eilen ihastelemassa. Miten ihmeessä sulle tuli mieleenkin? Varsinkin se laukku. :)

  Tekstisi kuvasti paljon paremmin kuin uskoitkaan teidän viikonloppua - hassuttelua, rentoilua, kaikenlaista touhuilua ja olemista sellaisena kuin te itse olette. Mukavaa viikkoa teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen piirtänyt monta suunnitelmaa takista mutta se vain iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Laukku muhi ajatuksissa hetkisen :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!