sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Ihana sunnuntai

Vihdoin voi sanoa niin, ihanaa herätä terveeseen aamuun. Sammakko nyt vielä on lääketokkurassa mutta terve hänkin jo on. Eilen siis oli hiukan juhlittava asiaa. Sammakkokin söi kuin iso mies ruokaa, niin nälkä pikkuisella oli. Minullekkin maistui hyvin eikä vatsaankaan enää satu. Jipiiiii...saadaan mukavasti aloitettua uusi arki.
Mitäs me sitten eilen oikein tehtiin? Käytiin ostoksilla ja niitä ostoksia saatte nähdä ihan pian kun saan kaikki kuvattua. SPR:n Kontti oli erittäin iloinen yllätys jossa vierailemme tulevaisuudessa enemmänkin. Yleensä etsin tarvikkeita mutta Kontista löytyi niin paljon kaikkea kivaa ostettavaa, että en raaski niitä ihan vielä leikellä :) Eli kartoitin siis koulu lookkiani.Kun ei tuota aikaa paljoa jää niin tulee ommeltua aika vähän. Valmiiksi olen saanut jälleen yhden uuden irtokauluksen tilkun palasta. Nämä kaulukset ovat aika kiva tapa tuhota tilkkukasaa. Antaa vaikka joululahjaksi läheisilleen.


Nautinnollista sunnuntaita teille kaikille

10 kommenttia:

 1. Mukavaa sunnuntain jatkoa teille! Hienoa kuulla, että olette jo parantumassa. Kiva koristelu tuossa kauluksessa. Nyt mulla onkin aikaa tehdä jotain, parantelen kahta murtunutta varvasta... Ensin on työn alla Neidille joulukalenteri. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Parane sinäkin pian, murtuneella varpaalla olo ei ole mukavaa...kokemusta on. Toivottavasti piristyt kun pian tulee postia :)

   Poista
 2. Onneksi alkaa jo perhe parantua. :)

  Hieno idea nou kaulukset! Meikäkin on alkanut katsella kirppiksilä vaatteita sillä silmällä jsokos niistä saisi tuunattua jotain (tosin tällä laiskuudella ei ikinä!). :D Mutta ihan sun innoituksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kaulukset on ihan mahdottoman kiva juttu. Niitä voi tosiaan tehdä vaikka kamuille joululahjaksi.
   Kyllä sinäkin jossakin vaiheessa huomaat tuunailevasi kaikkea pikkuista...se tapahtuu aika salakavalasti :D

   Poista
 3. Voi kun ihana kaulua, tuo piristää vaikka valkoista paitaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta :) Täytyy jossakin välissä kuvata noita niin, että ovat käytössä.

   Poista
 4. Kiva kuulla että olo on jo parempi:)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!