maanantai 30. syyskuuta 2013

Eihän tämä nyt maata kaada

Syksy, mitä se tuo tullessaan? Ison rahallisen tappion ainakin, tuntuu kuin joka päivä hakisi jotain mitä tarvitaan syksyksi. On syyspukua, syyskenkää, syys sitä sun tätä. Kukkaron nyörit vaan paukkuu kun kiltisti sitä pitää availla. Hyvästi ihanille kesämekoille ja kauniille kesäkengille. Nyt tulee pitkä synkkä talvi. Sairaanakin oli pakko laittaa vaatteet niskaan ja käydä ostamassa miehelle syysvaatetta, isommalle pojalle metsästettiin kovasti synttärilahjaa, nuorempi sai pelin palkinnoksi kun ei enää pure kynsiään ( todellakin lahjottiin) ja tietenkin paremmat kengät kosteisiin ilmoihin. Minä nyt en saanut kuin kassillisen kankaita. Mutta onhan sekin jotain :) Minä, itse tehty toppaliivi ja ihanat paksut neuleet <3 p="" parasta="" syksyss="">Ihanaa alkanutta viikkoa

8 kommenttia:

 1. Kiitos ,ja ihanaa alkanutta viikkoa sinullekin! Täällä on öisin jo ihan mukavaa,tosin ei vielä niin viileää että ottaisin peiton esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ihan kamalan kylmä jo :(

   Poista
 2. Upea tuo toppaliivisi. Osaisinpa minäkin ommella. Minuakin paleli tänään, ja uusi talvitakki olisi pakko ostaa. Joten rahanmenoa tiedossa täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Nyt on juuri täydelliset kelit noille toppaliiveille ja multa niitä löytyy. Kaksi on itse tehtyä ja vitsit, että tykkään niistä.

   Poista
 3. Kyllä sinulta onnistuu pitsipusero ja toppaliivikin :)

  ps. kiitos äskeisestä, siellä toisessa paikassa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin kova yritys.
   Vähän suutuin...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!