lauantai 3. elokuuta 2013

Sateen jälkeen paistaa aina aurinko

Niin minulle isoäti aina sanoi. Ja nyt se ainakin on aivan totta. Eilen satoi tänään helle. Nautitaan kaksin käsin. Mutta mitä teillä tehdään silloin kun ulkona sataa? Onko jotain tiettyä jota tehdään yleensä aina vai vaihteleeko se?

Meillä pieni sammakko halusi heti aamulla loikkia vesilätäkköön, yksin ei voinut kuitenkaan mennä vaan kavereiksi mukaan juoksi Nuppu sekä Söpö. Hupsut hupsuttelivat ja ilakoivat lätäkköjen räiskeestä. Sade teki aina uuden lätäkön samanmoisen.
Oho, mitäs se äiti siällä puuhaa? Mihin katosi iso linnunpesä mikä äidin päässä keikkui? Tuolla se roskiksessa surullisena ulvoo. Oho, tukka on poissa. Isoveikasta ei ole seurusteluun joten jutustelen sitten puhuvalle tyttökissalle. Onpas se söpö. Vau, pappa uuden legon osti tällä on hyvä päristellä...kovaa mennään ja hupsis vaan on mopo kurtussa lattialla.

Äiti mulla on nälkä, joko voitais syödä? Käyhän se sammakkoni pieni, tässä on poikien herkkuja iso satsi, ota reilusti vaikka kaksi. Sen jälkeen on kiva hetkinen levätä, katsella vaikka leffaa tai lukea. Pian se iskä kotiin tulee ja jälleen alkaa touhut uudet.

Paita


Oikein ihanaa lauantaita teille kaikille!

2 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!