tiistai 20. elokuuta 2013

Polka dots

Tiedättekö sen hetken kun pää on täynnä ideoita ja pöytä täynnä töitä jotka odottaa, että ne tehdään valmiiksi? Sillä hetkellä tajuaa, että joitain tarvikkeita puuttuu ja pitää lähteä hakemaan niitä jotta saa ideansa toteutettua. Silloin tulee se, että heittää hanskat tiskiin ja näyttää koko kaaokselle kieltään. Istuu alas, ottaa kutimet käteen ja neulee sekä kiukkuaa laiskuuttaan. Minulla on nyt sellainen hetki. Ottaa todella pattiin, en tahdo mennä. Olkoon siellä kaupassa, kyllä nuo joskus valmiiksi tulee.

Minulla on vielä muutamia kesähepeniä joita olisi tarkoitus esitellä...varsinkin kun noita ihania syksyisiä juttuja en saa aikaiseksi millään...KAUPPAAN MARS...ei jaksa. Tämä mekko on ollut minulla esillä keskeneräisenä jo 2011 ja niin pitkään on ollut kesken. Nyt sain sitten itsestäni sen verran aikaan, että valmis on. Jipii. Tykkään kyllä vaikka ei minun tyylinen olekkaan. Olen kankaan saanut ja tämä mekko sopi tulla siitä. Siksi siis täysin omasta tyylistä poikkeava juttu. Kaava löytyy Burda 5/2001Oikein ihanaa päivää teille kaikille!

14 kommenttia:

 1. Tuo mekko on niin ihana! Oikein kutsuu lavatansseihin järven rannalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vielä suunnitteilla jos tekisi sähkönsinisen alushameen ja hansikkaat...

   Poista
 2. Voi valtava, miten kaunis tyttömäinen ja pirteä mekko :)! Kellohame heilahtaa :D...tuota kun pitää yllään ei voi kyllä olla mikään "surpuppa", väkisinkin laulattaa ja naurattaa!

  Olet huikean taitava!
  - Tanja -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mekko ei ole kyllä yhtään tyyliäni mutta täytyy kyllä tuollainenkin löytyä kaapista.

   Poista
 3. Aivan ihana mekko! Varmaan todella kaunis päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hihi, en ole vielä kokeillut edes. Iski pikkuinen laiskuus näiden vaatteiden kuvaamiseen :/

   Poista
 4. todella kaunis mekko. muutenkin nämä siun ompeluksesi on aina ihan huikeita. samalla imoittaudunkin muukaan uutena lukijana vaikka listoilla olen keikkunut jo useamman kuukauden, että terve vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippuli :) Tervetuloa matalaan linnaani...oikein kaunis kummarrus ja kiitos sen päällä. Toivottavasti viihdyt.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!