keskiviikko 7. elokuuta 2013

Pellavahousut ja toppi

Vielä ehdin hyvin esitellä kesäisiä kuvia...vielä on siihen ihana mahdollisuus. Mutta ihan ensin pitää kertoa mun asusta joka näissä kuvissa on. Housut voi tehdä oikeastaan millä housukaavalla tahansa mutta muistaa jättää väljyyttä tarpeeksi paljon jotta ne saa pussiksi. Toppi on tehty vanhaa toppia apuna käyttäen. Pidän paljon pellavasta ja pellavavaatteita kaapista löytyy paljon, tänä kesänä ei vain ole tullut käytettyä kuin tuon kerran pellavaa. Pitää kuitenkin korjata tuo, että onhan minulla ollut muutakin pellavaa tänä kesänä päällä, voi höpsöä Nelliä. Pyydän anteeksi kovasti paljon :)

Olisi paljon kuvattavaa nyt tänne blogiin, jostain syystä on vähän laiska ja valtavasti syysvaatesuunnitelmia löytyy odottamasta vain toteutusta. Niitäkin voisi jossakin vaiheessa vähän esitellä täällä. Suunnitelmia ei ole tullut laitettua pitkiin aikoihin. Jotain uutta kivaa pitäisi saada tänne blogiin myöskin. Tai mun tekisi mieli vähän jotain uutta ja erilaista, en vain ole vielä keksinyt, että mitä. Ehkä sekin avautuu tässä syksyn myötä.

Tyttäreni on muutaman kerran käynyt visiitillä täällä meillä ja ehtinyt viettää meidän kanssa aikaa myös Lintsillä. Oli mukavaa syöttää ja juottaa tyttö. Jutella ja halailla. On se aika hankalaa olla erossa lapsistaan. Mutta se on äidin kohtalo, lapset lentää pesästä kun sen aika tulee. Jää vain huoli ja murhe enää kaveriksi. Toivottavasti pääsisi hiukan pidemmäksi aikaa pian. Olisi kivaa ottaa tyttö mukaan seikkailuihin suuriin.

Olen huomannut, että olen saanut lisää lukijoita, jipii ihanaa :) Tervetuloa kaikille. Toivottavasti viihdytte täällä.


Tarjolla oli lohimedaljonkeja ja bataattia
sekä tietenkin mieheni tekemää hamppariateriaa


Nautinnollista päivää kaikille!6 kommenttia:

 1. Ihanat pussihousut! Tälläiset minäkin suunnittelin ompelevani kesäksi, mutta mihin nämä viikot katosivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella käsittämätöntä, että mihin tämä kesä oikein meni...kaapissa olisi vaikka ja mitä ihanuuksia mitä ei ole ehtinyt käyttää ollenkaan. Huhhuh.

   Poista
 2. Tosi ihanat housut. Varmasti kivat kesällä. Pellava ♥

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!