tiistai 6. elokuuta 2013

Merikarvia

Aina kun istahdan tähän ja alan kirjoittelemaan juttuja kummia niin väksinkin miettii, että jos tällä kertaa pureutuisin johonkin vähän älyllisempään asiaan. Tulee nimittäin paljon pyörittyä täällä netissä keskustelupalstoilla mutta ei oikein viitsi alkaa höpistä mitään kovin tärkeää, vakavaa tai mitään muutakaan johtuen pitkälti siitä, että yleensä aina keskustelu muuttuu siihen suuntaan, että toinen puhuu kanasta ja toinen kananmunasta, joku tulee silittelemään kanaa ja toinen hajoittaa munaa ja lopultaan ei kukaan enää tiedä mikä oli alunperin keskustelun aihe tai tarkoitus. Soudetaan ja huopataan vain ja keskustelu ei etene mihinkään. Siksi siis on parempi, että minä pysyn ihan vain tässä höpöhöpö osastolla suosiolla ja annan pikkuisen blondin mellestää rauhassa, kirmailla pitkin joen vartta kesänkukat kruununa pään päällä, enkä osaa tosin edes kijoittaa joten se on vain hyvä asia siis :)

Enkä halua, että täällä riidellään tai haukutaan toinen toisiaan vaan haluan pitää tämän selaisena leppoisana paikkana jossa saa olla hoopo ja saa laittaa aivot narikkaan, se on oikeastaan ihan suotavaakin kun silloin ne villeimmät ideat syntyy, kun aivoja ei ole. Juoksennellaan siis nurmikolla kuin pikkuiset peikot kesäillassa. Ei täällä ole niin nokonuukaa mikään. Housutkin on välillä unohtuneet jalasta mutta ei sekään menoa haitannut. Olen vain tämmöinen, pieni hömelö...Mutta hei, blogin aihe on kaikenlainen hoopoilu joten nyt siihen aiheeseen.

Mies oli Sammakkomiehen kanssa lomareissulla Merikarvialla, minä en mukaan päässyt sillä minulla oli penikkatauti ja Banaanimies jäi minun kanssani sitten kotiin auttelemaan. Oli hänen oma valinta, äitin poika :) Merikarvia on kaunista seutua ja harmittaa kyllä vietävästi etten mukaan tänä vuonna päässyt.  Ehkä ensi vuonna sitten pääsen mukaan. Tai sitten meillä on muita menoja (joista kerron myöhemmin).
Sain luvan julkaista muutamia miehen ottamia kuvia reissulta, joten nauttikaa katselusta :)Kuvat: juhoeerikki

Oikein ihanaa päivää kaikille!!

6 kommenttia:

 1. ♥ hieno kuvasarja! Mukavaa päivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies oli napsinut niin valtavat määrät aivan ihania kuvia, että oli todella vaikeaa valita niistä ne jotka halusin julkaista..

   Poista
 2. Blogihan on sellainen että jokainen laittaa sen just omansa näköiseksi eli laittaa sinne mitä haluaa,kunhan ei muita loukkaa.
  Kaunis paikka tuo Merikarvia,en ole koskaan käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se tietysti menee, eikä kaikkia voi miellyttää.
   Merikarvia on ihana paikka :)

   Poista
 3. Tulipas ikävä mökille, tuttuja paikkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, taitaa MErikarvia olla aika täydellinen pikkuinen koto :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!