sunnuntai 25. elokuuta 2013

Maksimekko

Oli todella kivaa lukea viime postauksen kommentteja :) Aamutoimet on kaikilla niin erilaisia mutta rauhallisia. Rauhallinen aamu takaa mukavan päivän. Meillä ainakin. Tänään aurinko paistaa tuolla verhojen takaa ja se piristää kyllä paljon olotilaa vaikka ilmat onkin kylmentyneet paljon. Näitä kesävaatteita vielä olisi tarkoitus esitellä vaikka syysvaatteitakin pitäisi pikku hiljaa tehdä. 
Syksyssä ihanaa on värit, murretut kauniit värit jotka sopivat minulle todella hyvin. Odotan niin terraa, petroolia, sinapinkeltaista, luumua, ihan kaikkia minun värejäni :) Mutta nautitaan silti vielä näistä kesän viimeisistä hetkistä. 

Trikoo on nopea ja helppo materiaali valmistaa, Tämä mekko on muokattu tästä mekosta. Itse pidän kovasti vaikka en ole päässyt sitä käyttämään. On sitten jotain mitä odottaa...


Feissarissa jo esittelinkin tämän kapean koristenauhasta tehdyn vyön. Tallinnan Karnaluksista ostin muutamia kiinnitys systeemejä ja yhden laitoin siis tähän. Minulla on paljon koristenauhoja joitain pätkiä, niitä harvoin tulee laitettua enää mihinkään joten tein yhdestä sellaisesta vyön. Vyö on helppo tehdä ja kiinnitys mekanismeja on isot määrät. Tätä vyötä voin käyttää vaikka tuon mekon kanssa.


Nautinnollista sunnuntaita teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kaunis mekko ja tuo vyö on ihan huippunätti !

  VastaaPoista
 2. Sinapinkeltainen. <3 Toivon niin että kauppoihin tulisi taas kyseistä väriä. Sulla helpompaa koska teet itse vatateita myös. Minä peukalo keskellä kämmentä vaan pyörittelen sitä peukaloa. :D

  Vyö idea aivan loistava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinapinkeltainen on mun ihan suosikki. Toivotaan, että väri tulisi kauppojen hyllyille :)

   Poista
 3. ♥ kiva mekko! arvaa mitä..mullakin on just raitamekko päällä, mutta mini sellainen :)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!