sunnuntai 4. elokuuta 2013

Maksihame

Samalla kun ompelee maksimekon, ompelee maksihameen. Samaa kaavaa on helppo käyttää. Näitä voi tehdä useamman jos mieli tekee. Minulle nyt riitti tämä yksi. Huomasin tosin sen, että tarvitaan jotain vähän tavallisempaa peruspaitaa kaappiin seuraavaksi. Aivan ihana käyttää tuota maksihametta, miten nämä onkin olleet poissa katukuvasta niin pitkään?

Ostin eilen muutaman mallilehdenkin ja alkoi kädet syyhyämään kun katselin kaikkia ihania syysvaatteita. Novitallakin oli ihania neuleita. Mahtaa tulla värikäs syksy tänne meille :) Ihania uuden mallisia jakkuja oli monet kappaleet. Onneksi laatikosta löytyy syyskankaita sen verran, että pääsee heti tekemään kun oikein alkaa tehdä mieli.


Asun nyt toista kertaa Helsingissä ja täytyy sanoa, että tämä kaupunki on todella erikoinen. Toisaalla on ihana koski tai rauhallisempi Helsinki tai maalaismaisemaa ja löytyy täältä ihanaa jokimaisemaa mutta mahdollista on hukkua myös betoniviidakkoon. Helsingissä on yksi asia mikä muistuttaa Kazimierzista, porttikongit. Kävelee ensin pääkatua ja kurkistaa porttikonkiin ja sieltä löytyy ihana keidas. Yksi sellainen keidas on Ravintola Santa fé. Sinne tie vei eilen.

Oikein ihanaa sunnuntaita !


6 kommenttia:

 1. Tosi kiva hame. Ihania kuvia taas kerran. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On niin kiva kierrellä ja ottaa kuvia.

   Poista
 2. Helsingissä onkin kaikenlaista:) Santa Fessä en ole ollut aikoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin kiva paikka. Lapset tykkäs kovasti :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!