perjantai 23. elokuuta 2013

Kulutusholisti

Jäi Tallinan reisusta päälle, ostelu. Nyt on osteltu vaatetta oikein urakalla. Mies sai kaksi uutta takkia, nuorimmainen pari takkia ja piha housut, minä taasen sain bleiserin ja paidan. Tuo Banaanimies ei ole oikein innostunut ostamaan enempää kun kuulemma kaikki on jo. Vakosamettibleiseri on tilattu joten sellainen pitää tehdä. Pitää vain tässä pikkuhijaa lopetella tätä ostamista mutta talvivarusteet kyllä pitää hankkia ja joitain kenkiä vielä. Osa siis ihan tarpeeseen.

Olen seuraillut hiukan keskustelua blogeista ja useasti huhuillaan, että bloggaajan pitää olla nuori, hoikka ja kaunis. Tavalliset pulliaiset eivät saisi blogata mistään. Minua ei haittaa rypyt tai arvet tai mikään muukaan. Kaikki bloggaamaan vaan ketkä haluaa. Jokainen varmasti löytää itselleen sopivat blogit. Sellaista ei kannata lukea mistä kiukku tulee tai minä en viitsi moisia lukea.

Kirpputorilta löydetty bleiseri ja uusi paita Pika-DIY: Vanhat poletit neuleen olkapäille

Oikein mukavaa viikonloppua!

14 kommenttia:

 1. Toi on paha, kun jää shoppailu päälle :) Tunnustan itsekin olevani shop-a-holic ;)

  VastaaPoista
 2. No herttinen sentään, kaikkea ne tuumaavatkin, että ihan pitää oikein tsekata ensalkuun miltä blogisti näyttää ennen kuin voi alkaa paremmin blogia seuraamaan :D...oe voe voe! Kyllä mulla ainakin on aivan muut "kriteerit" blogien seuraamisessa...eikun hetkinen, eihän mulla ole kriteereitä tässä suhteessa ollenkaan! Siellä olen ja viihdyn, minkä tekstin ja tunnelman koen omakseni. Maailma on pullollansa mielenkiintoisia ihmisiä ajatuksineen ja kiinnostuksen kohteineen - taatusti sieltä löytyy jokaiselle jotakin :).

  Jep, toisinaan se kivojen asioiden hankkiminen vain tuntuu niin kivalta että siihen toviksi koukuttuu :). Mutta...haittaakse ;)?

  Kivaa alkavaa viikonloppua!
  - Tanja -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei ole parempaa tekemistä niin taitaa kaikenlaisia ajatuksia tulla päähän. Toki jokaisella saa olla omansa kriteerit miksi blogeja lukee, oli ne sitten hassuja tai ei.

   Pakko on raja johonkin kohta vetää, muutenkin tätä tavaraa on :) Kiitos samoin sinne.

   Poista
 3. no mut etkös sää olekki nuori, hoikka ja kaunis? ^_^

  VastaaPoista
 4. ♥ shoppailu on vaan niin mukavaa :)

  VastaaPoista
 5. Nelli! Mulla tulee hiukan erikoisia mielikuvia tuosta sun viimeisestä kuvasta. ;D Pois likaiset ajatukset.

  Meikäkin erehtyi tänään ostamaan kokonaisen liivin itselleni! Harvinaista että ostan itelleni jotain. Lähdin penkomaan kirppiksisä tarkoituksena löytää jotain jännää päälle pantavaa huomiseen zombie walk tapahtumaan. Ei tärpännyt mutta ei se mitään.

  Eräs ystävä kertoi alkaneensa myös ompelemaan itse lapselleen vaatteita. Tulit heti mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että kokonaisen ;P
   Jos kaapista löytyy jotain vaatetta jota voi vähän repiä ja rikkoa niin saa jo ihan kivan asun..

   Poista
 6. Onneksi mä en tiennyt noita bloggaajien vaatimuksia silloin, kun bloggauksen aloitin. Ois nimittäin voinut jäädä blogi aloittamatta ihan kokonaan.

  Tai no, olin mä tuohon aikaan vielä melko nuori. Mutta kun siihen se sitten jäikin :D

  Annetaan vaan kaikkien kukkien kukkia, jookos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisi, että blogejakin on sen verran paljon, että niistä voi valita omansa. Ja jos ei löydä niin on lukematta :)

   Poista
 7. Voi hyvänen aika noita vaatimuksia blogien kirjoittajista. Maailmaan mahtuu erilaisia blogeja ja erilaisia kirjoittajia. Blogimaailma muuttuisi hyvin äkkiä tylsäksi, kun jokainen kirjoittaja olisi toisensa klooni.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!