maanantai 12. elokuuta 2013

Kesä 2013

Ensimmäinen kesä Helsingissä on ollut aivan ihana. Vaikka ulkomaan matkaa ei tänä kesänä tehty niin Helsinki antoi paljon, näytti itsestään ihan uusia puolia joita aikaisemmin ei ole tullut edes ajateltua. Kesä meni lähinnä ajellen ympäri ämpäri fillareilla ja se oli erittäin kivaa vaihtelua ihmisille jotka on asuneet keskustan tuntumassa ja liikkuneet pääasiassa kävellen. Laitan viimeisiä kesäkuvia ja sen lisäksi linkkejä postauksiin jotka on jäänyt mieliin. Niin ompelua kuin muutakin. Mukavaa uusinta kierrosta teille :)

Kesä alkaa meillä äitienpäivästä, se onkin ihana päivä. Äitiä hemmotellaan ja saa tehdä sen päivän aikana ihan mitä tahansa. 


Kaapista kaivetaan kaikki ihanat kesävaatteet ja muokkaillaan vanhoja ja suunnitellaan uusia ihania hepeneitä. 


Kesässä on ihanaa se, että nautitaan yhdessä jokaisesta pienestäkin hetkestä mitä kesä meille antaa.

Kukkia on joka puolella, kasvaa parvekkeen alla ja niitä löytyy vaatteista ja laukuista. Kukkien tuoksu valtaa kadut ja kodit.
Kesällä on useasti monta juhlaa, on häitä on lakkiaisia on työhön valmistuvia. Näitähän löytyy. Ja jos ei muuta niin grillijuhlat voi aina pitää kotona.

Kesällä on monta erilaista tapahtumaa ja ainakin yhteen on pakko mennä mukaan. Ihanaa ja kaunista katsottavaa kun sambistat valtaa Helsingin keskustan.

Kesän paras vaate on mekko, niitä löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä, kuoseissa ja malleissa. Kaikille löytyy omansa niin laaja on mekkojen kirjo.

Mikä on kesässä kaikkein ihaninta? Hullu juhannus vai jokin muu?
Mitäs muuta sitä kesällä? pyörällä pääsee mukavasti ja näkee asioita mitä ei autolla ajaessa nää. Sinne tai tänne vie tie, välillä voi eksyä muualle ja vierailla toki myös tuollakinRetket ovat niin ihania.


Elikoita ei pidä kesälläkään unohtaa vaan nekin pitää ottaa toimintaan mukaan. 

Jos ompelu ei kiinnosta niin sitten voi ottaa kutimet käteen jos ei sekään kiinnosta niin maailipurkki voi auttaa asiaan. Kaikkea ihanaa ja uutta on helppo tehdä kun aurinko paistaa ja voi nauttia lämmöstä.

Kesällä on ihana nauttia luonnon kauneudesta ja kaupungin jykevästä tunnelmasta. Viimeinen linkki tulkoon tässä, nautitaan jälleen ensi vuonna ihanasta ja toisenlaisesta kesästä.


Oliko postauksessa tarpeeksi haastetta? Menikö hermot linkkeihin? Ei, en kiusaa enää enempää vaan toivotan ihanaa maanantaita ja alkanutta kouluvuotta kaikille!

8 kommenttia:

 1. Ihana kesäinen postaus. Antaa uskoa, josko kesä vielä jatkuisi. Minun lomani ensimmäinen päivä on menossa ja ulkona tihkuu vettä ja kylmää on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Meillä on lomat hoidettu ja arki alkoi...minullakin olisi arki pikku hiljaa tässä ovella.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Luontoa jaksaa kuvata vaikka miten paljon.

   Poista
 3. Kivat kesäkuvat! Ja kiva että Helsinkikin on paljastunut mukavaksi asuinpaikaksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää liikkua muuallakin kuin vain rautatiellä tai pääteillä. Näin kävi kun innostuttiin tutustumaan vähän ympäristöön :)

   Poista
 4. Kivan kesän yhteenveto. Nuo kuvat ovat todella kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Luonto on valtavan kaunis, pitää aina olla kamera mukana jotta voi ikuistaa kaiken.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!