perjantai 9. elokuuta 2013

Kengät

Muistatteko kun kerroin miten tuhosin kenkäni? Jos ette niin täällä siitä kerrotaan, koska olen todella pihi niin säästin kenkien pohjan ja kiilan. Nyt sain tehtyä niistä ihan uudet ja todella söpöiset kengät. Vaikka nyt itse sanonkin...Tuli ihan käyttökelpoiset vaikken kenkiä osaa tehdäkkään. Nyt olenkin innostunut kenkien tekemisestä enemmänkin. Olisi kiva oppia tekemään kenkiä ihan oikeaoppisesti. Ei auta kuin alkaa katsoa suutarinopintoja varmaan :)


Täytyy sanoa, että huh hellettä. Täällä on ollut todella kuumat kelit ja viime yönä kuulemma ukkosti oikein kunnolla. Onneksi nukuin kuin tukki. Kuumassa ilmassa on se hyvä, että ruoka ei juuri maistu vaan tahtoo aina jotain raikasta. Paras ateria sellaiselle päivälle on salaatit. Kylmä keittokin voisi mennä mutta itse ainakin syön mielelläni ihan salaatin vain. Illalla sitten tuleekin syötyä hiukan tukevammin.


Oikein ihania kuumia päiviä!10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. En nyt osannut tehdä niitä niin kuin oikeasti kuuluisi :)
   Mutta ihan ok ovat. Kiitos.

   Poista
 2. Kenkäsuutariksi tietenkin:) Tykkäät korkeakoarkoisista ja saat aina mieleisesi, kun itse teet. Vaatii kyllä sisua ja näkemystä ja myös aikamoista näppäryyttä tehdä tuo, minkä olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi kyllä mahtava alueenvaltaus. Tehdä vaatteet ja kengät itse. Vielä sisäksi korukurssille niin melkein kaiken voisi tehdä itse...Laukut olisi myös aika hieno juttu.

   Poista
 3. Olen opiskellut suutariksi vuoden verran, mutta allergioiden takia jai loput kaymatta.

  Vinkkina noihin tuunauksiin, etta yrita saada tehtya joku prassi, milla saat puristettua pohjat kunnolla kiinni. Ilman puristusta, ne ei tahdo kestaa.

  ps. Suomen ainoa julkinen suutari opinnot on lakkautettu muutama vuosi takaperin :(

  -Minsku-

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!