keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Tuhannen ja yhden kuvan postaus

Kerroinkin jo, että olemme pyöräilleet ja pyäräilleet ja...Vantaanjoen ympäristö on mielenkiintoista seutua. Vaikka joillekkin mikään pyöräretki ei ole mikään ihmeellinen juttu mutta kun me ei ihan koskaan tiedetä mihin mennään ja mihin päädytään. Tällä kertaa tosin mentiin taas koskelle kun pojat ei viime kerralla olleet mukana mutta mentiin katsomaan päästäänkö sinne toista kautta. Ja pääsihän sitä :) Välillä tosin piti pysähtyä ja miettiä, että mihin suuntaan kannattaa kääntyä :) Tämä pyöräily on ihan mahdottoman kivaa.

Toki pitää esitellä tunika joka oli päälläni. Vanha tunika, tehty vuoden 2010 tai 2011 La Mia Boutiquen kaavalla. Näillä reissuilla vielä menee ihan hyvin tuo muualla en enää sitä ole käyttänyt. Se on kuitenkin juuri sellainen paita joista tykkään. Iso, väljä ja ilmava.

Päivä on kiva päättää mieheni tekemillä hampurilaisilla ja minun tekemillä ranskalaisilla. Ihan mahdottoman hyvää taas. Namnam. Pitää joskus koittaa puhua mies ympäri niin voin laittaa ohjetta tuohon pihviin, on meinaan niin hyvää pihviä, että :)

Oikein mukavaa keskiviikkoa teille kaikille!

4 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!