sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Toppi ja mukkelis makkelis pöksyt

Eilen se sitten tapahtui, kauan odotettu ja pelätty. Se repi taivaan kahtia ja huusi niin, että tanner tömisi. Niin, se oli ukkonen. Meidän pikkuinen pentu tärisi kuin haavan lehti kun niin paljon pelotti ukkosen mylvintä. Päänsärky hävisi kuin salama eli jotain hyvää siis ukkosen vierailusta. Meillä oli pojan kanssa kätöset täynnä työtä kun parvekelasien väleistä alkoi tulla vettä sisään. Piti äkkiä siirtää tavaroita pois veden tieltä.

Oltiin juuri tehty pojan huoneeseen kiva pesä ja katsottiin elokuvaa....The day after tomorrow tuossa ukkosessa ei ihan ehkä ollut paras valinta. Pojan mielestä efekti oli jännittävä :) Taitaa tulla vähän vilpoisempi heinäkuu. Saisi kyllä olla helteitä minun puolestani ihan syksyyn asti, oli kyllä kuitenkin ihan kiva saada pieni ilman puhdistus.

Sitten asiaan...tilkkuja löytyy kaapista vaikka millä mitalla vielä ja yksi tilkku pääsi topiksi. Malli on Burda 4/2009 haastetta löytyy paidasta. Esittelen myös Sammakolle tekemäni pökät jotka epäonnistuivat sen vuoksi, että autot ovat nurinperinpäin. Minkäs teet mutta poika kyllä tykkää ja on juossut nuo jalassa pitkin nurkkia.Oikein ihanaa päivää teille!

8 kommenttia:

 1. Hei kuule.... nämä on Sammakolle sen takia mieluisat, kun näkee itse autot oikein päin, kun ne ovat jalassa. Onni onnettomuudessa.... aina pitää keksiä jotain myönteistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sammakko on todennut ihan samaa kun housut ovat olleet jalassa, että onhan ne autot ihan oikein päin :)

   Poista
 2. Aivan ihana paitakangas taas! Karkkia.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!