lauantai 6. heinäkuuta 2013

Särkee särkee

Päätä meinaan. Eilen illalla alkoi kova jomotus minulla Banaanipojalla, yö meni huonosti nukkuen sen vuoksi ja tänään sitten jäämme Banaanin kanssa kotiin kun Sammakko ja mies lähtee ajelemaan Yläneelle. Näinkin voi käydä siis. Joten unta kaaliin meille kahdelle tämä päivä.

Postauskin on sitten kunnon päänsärkyä tänään, aloitan kertomalla, että mulla on ompelufiilis täysin hakusessa. Sitä ei ole ja sen verran mitä onkin tehnyt niin on mennyt piloille. Puuh, aina ei voi voittaa. Onnistuneemmasta päästä on vanha T-paidan muokkaus sekä tilkun palasta tehty hamonen.


Pieni sisustusjuttukin tulee tähän pläjäykseen. Ei mikään ihmeellinen mutta vaatehuoneeseeni kiinnitettiin meidän entisen asunnon verhotanko pitkiä asuja varten. Ihan katonrajaan. Sain kivasti nuo pois tieltä ja nyt tilaa on enemmän ihan niille vaatteille joita käytän enemmän.


Eilen sain luettua tämän kirjankin vihdoin. Suosittelen lämpimästi kaikille. Rohkea mies ja mieletön persoona. Kirjassa paljon yksityiskohtia ja tietoa jota ei mediassa ole kerrottu tai edes aavisteltu. Muutoin ei juuri yllätä minua ainakaan. Tässä kirjassa surullisinta on se miten surutta ihminen tuhlaa oman elämänsä.Nautinnollista lauantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hieno paita ja hame! Kirja on tosi hyvä, suosittelen myös!

  VastaaPoista
 2. No voihan nenä, päänsärky on kurjaa :(
  Mutta tuo paita on taas erikoinen ja hauska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ole kovin kiva tuo särky mutta minkäs teet.

   Poista
 3. Mä oon kanssa lukenut ton kirjan. Tykkäsin. Hienoa oli mun mielestä se, kuinka rehellisesti siinä oli kerrottu asioista puolin ja toisin. Hellaripiireissä kun pyörin, niin useinkaan ei puhuta asioista aivan rehellisesti ja monipuolisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Hyvin kuvattu kaikki enkä jäänyt kaipaamaan mitään enempää vaikka hän ei kaikkea turvallisuuden vuoksi voi kertoa.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!