keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Pika DIY- Toppi

Jälleen yksi nopea ja helppo vaate. Leikkaa joko mittojen mukaan tai summissa suorakaiteen muotoinen pala kankaasta. Mitään mittoja minulla ei ole valitan. Mutta sen verran kuitenkin, että lantion kohta ei kiristä ja sen verran pitkä, että takamus peittyy. Ompele sauma huolittele helma, käänne yläpäärmeestä noin 2cm sisälle ja tee kuminauhakuja, pujota kuminauha. Omepele smokkirypytys rinnan alle. Valmis.

Eilen haistoin kaalin ihanan tuoksun kun avasin jääkaapin oven ja heti alkoi tehdä mieli kaalisalaattia. Ei auttanut muu kuin leikata hiukan kaalista ja raastaa joukkoon pari porkkanaa. Koko salaatin kruunasi ananas. Tuohon voi lisätä myös raejuustoa jos tykkää.
Meillä oli jäänyt hiukan muussia edelliseltä päivältä joten maitoa joukkoon, uunivuokaan, voinokareita ja uuniin. Naudan fileen paistoin pannulla. 
Ja lopuksi herkullinen pannukakku.

Mulla alkaa olla todella syksyinen fiilis jo. Täällä jo on niin koleaa ja kosteaa, syksy tuoksuu ja lehdet alkavat kellastua. Ei auta itkut markkinoilla, nyt on vain päästettävä kesästä irti ja nautittava syksyn väreistä.
Oikein ihanaa keskiviikkoa teille kaikille!

-Nelli-


6 kommenttia:

 1. Kiva toppi, olen vastaavanlaisia tehnyt itsekkin, helpppoja ja nopeita.
  Ihana pannari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja saa tilkkuja hyvin pois hyllyiltä :)

   Poista
 2. Kiva ja helppo toppi :) Hauskaa keskivikkoa SInulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Niitä on kiva tehdä vaikka liukuhihnalta kun oikein innostuu :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!