lauantai 13. heinäkuuta 2013

Kiukkuinen ampiainen

Olen todella. Edellisyönä en saanut unta ja viime yönä sama juttu. En saa blogiakaan toimimaan kunnolla...En voi siis vastailla kommentteihin, ainakaan toistaiseksi. Eilen ei ollut pyöräilystäkään apua eikä tikutuksesta. Kiukkuttaa vain koko ajan. Luulen tämän kiukun johtuvan pitkälti taas lääkityksestä jota nostettiin lääkärin toimesta muutama viikko sitten ja taitaa olla liikaa mun kropalle taas. Onneksi ensi kuussa on jo kontrolli aika niin katsotaan sitten. Ei ole helppoja nämä kilpirauhasvaivat kyllä.

Eilen oli aikainen herätys ja kiukku näkyi päälle selvästi. Silloin ei mikään kiinnosta eikä tahtoisi tehdä mitään. Vetää vaan peittoa korville ja murista yksin peiton alla. Mutta se ei käynyt laatuun eilen. Pakko oli Banaani pojan kanssa singahtaa poliisiasemalle hoitelemaan asioita. Onneksi ei tarvinnut kauaa olla näyttämässä kurttuista naamaa. Iltapäivällä meikäläinen raahattiin väkisin pyöränselkään ja käytiin hiukkasen pyörähtämässä. Onneksi vain pappan luona. Toivoin vain, että päivä loppuu pian...

Jouduin laittamaan toisen blogipohjan ainakin joksikin aikaa. Tykkään itse enemmän noista dynaamisista joten jos saan sen toimimaan itselläni niin vaihdan takaisin. Nyt täytyy kestää tätä pohjaa :) Valitan.

Useasti tilkku on jo jonkin mallinen ja tämä palanen kangasta oli jo sellainen, että hiukan saksilla parantelin ja ompelin sivusaumat ja vyötärölle kaitaleen. Helppo hamonen jossa ei tarvita kuin lantion ja vyötärön mitta.
Helppo ihan aloittelijalle myös.
Tuo paita ei ihan onnistunut tällä kertaa mutta kyllä se menettelee. Halusin vähän löysemmän tapauksen mutta ei tuo punonta oikein toimi siinä niin hyvin kuin muissa. Voipi olla, että innostun tekemään siihen selkämykseen jotain muuta kunhan saan muut hommat tehtyä.Toivottavasti tämä päivä olisi paljon parempi.
Mukavaa lauantaita teille kaikille!!8 kommenttia:

 1. Toivottavasti se "ampiainen" lensi jo pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tämmöstä...ylä ja alamäkeä :)

   Poista
 2. ♥ suuur..pööör..pois on!!!Iloista päivän jatkoa ihanuus!

  VastaaPoista
 3. Hus pois huono tuuli ja tuuri. Tykkään tuon hameen kankaasta, kivannäköistä. Ja vino helma. Love it! :) Voi kun odotan tuota aikaa, että Neitikin alkaa kunnolla pyöräilemään. Lähimaasto näyttää varmasti erilaiselta hänen silmillään katsottuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika nopeasti nuo tenavat tuon pyöräilyn handlaa. Otetaan huomenna varmaan apupyörät pois tai ainakin nostetaan niitä kun kaveri vetää tuon poljettoman kanssa tuhatta ja sataa ja pyörällä menisi muuten mutta näyttää nuo apupyörät vähän hidastavan tahtia.

   Poista
 4. Jännä toi hamekangas, ihankuin jotain kolosia siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Tuosta kankaasta on myös mekko joka vilahtaa täällä http://villananna.blogspot.fi/2012/07/riika.html

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!