tiistai 2. heinäkuuta 2013

Ärsytys

Olen tainnut nousta väärällä jalalla sillä nyt ärsyttää ihan kaikki, siis kaikki. Mietin postausta minkä tekisin nyt ja tuntuu, että työt eivät ole onnistuneet niin kuin olisin tahtonut tai jotain. Raivostuttavaa todella. Yksi työ päätyi takaisin työpisteelleni kun en sitten tykännytkään siitä. Ja muutoinkin nyt tuntuu, että en ole mihinkään tyytyväinen.

Tosin voisin postata vihdoin kivat kirpparilöytöni jotka hankin kauan sitten. Tuon toisen käsilaukun olettekin jo nähneet mutta laitan ne siltikin samaan postaukseen. Kaikista näistä on tulossa jotakin uutta kunhan saan aikaiseksi. Ollaan nimittäin niin innostuttu tuosta pyöräilystä, että kaikki aika menee siihen. On muuten aivan ihanaa puuhaa lähteä lasten kanssa retkelle pyörillä.


Tämän mekon olen tehnyt jo viime kesänä mutta esittelen sen jälleen sillä se on helppo toteuttaa. Jos kangasta on enemmän kuin minulla niin helma kannattaa leikata leveämmäksi kuin yläosa. Yläosassa on väljyyttä noin metri (jos muistan oikein) leikkaa siis hiukan ensin suoraan ja sen jälkeen levennä helmaa. Ompele rypytysnauha yläosaan. Helposti ja nopeasti valmis.

Aurinkoista tiistaita kaikille!


6 kommenttia:

 1. ♥ päivät vaihtelee.. Mukavia kuvia!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti pahin ärsytys on jo historiaa. Kaunis tuo päälläsi oleva mekko.

  VastaaPoista
 3. Onpa upeita kirppislöytöjä. Ihanat kesäkuvat ja tuo nappisilmä vie sydämen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Helsingissä tekee kyllä kivoja löytöjä. Kiitos paljon :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!