tiistai 25. kesäkuuta 2013

Voihan jyrähdys

Joskus on niitä päiviä kun mikään ei oikein toimi. Eilen oli sellainen päivä. Sammakkomies oli pahalla tuulella, ompelut eivät luonnistuneet ja ruokakin teki omat temppunsa. Oikea epäonnen päivä siis. Jotain kivaa kyllä kuitenkin. Ostin paidan itselleni, vain pieni hemmottelu kun fiilis oli niin maassa. Ostoksista myöhemmin, jälleen. Kaikki vain myöhemmin ja myöhemmin. Enää pysy perässä mitä olen luvannut myöhemmin laittaa.

Meidän ihana jälkiruoka päätti uunissa sitten kohota ja levitä yli äyräiden. Ulkonäkö näytti enemmän joltain muulta kuin raparperipiiras on. Hyvää toki se oli ja hyvin se kelpasikin mutta mitäköhän olin ajatellut kun taikinan laitoin niin pieneen astiaan?Postaus menee muutenkin nyt väärin päin. Ensin jälkkäri, sen jälkeen ruoka ja lopuksi vasta mekon muokkaus. Meillä tosiaan tykätään näistä mausteisista leivistä ja niitä tehdään useasti, kaikenlaisia. Nyt tein tomaatti-aurajuustolla. Ovat muuten ihan tajuttoman hyviä leipiä.


Ihanaa kesäruokaa:
Kanaa ja couscous

Lapsuuteni vanha mekko, siis en minä sitä käyttänyt vaan eräs tuttava. Olenkin säästellyt näitä tämmöisiä lapsuusmuistoja paljon ja teen niistä pikku hiljaa jotain mitä voin käyttää. Tämä mekko muokkaantui mekoksi Käsitykerhon 5-6/2012 ideaa käyttämällä.


Mukavaa tiistaita teille kaikille!


8 kommenttia:

 1. Onneksi joka päivä ei ole epäonnenpäivä.
  Mutta herkulliselta kaikki näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tänään hiukan sille tuntuu kyllä :)

   Poista
 2. Silleen lohduttavaa huomata että jopa sinunlaiseltani super äidiltä joskus piirakka kouhuuu yli. Ei mutta oikeasti onhan se ikävää että kaikki asiat menevän pieleen samalle päivälle. Onneksi pian uusi päivä ja uudet normaalit onnistumiset. :)

  Nonn nii nyt alkoi tekemään mieli aurajuustoa. :D Se on yksi paheistani ja ihan suoraan paketista. En tarvitse leipää tai muuta oikeaa ruokaa sen seuraksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä mikään superäiti ole. Kaukana siitä. Laiska ja nautinnon perään olen :)

   Aurajuustoa meilläkin menee ihan joka paikkaan. Varsinkin pastakastikkeeseen, nam.

   Poista
 3. Joskus minullakin on jälkkäri kuohunut uli. Ei se näkö vaan se maksu on tärkeää. Upea tuunaus jälleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta. Maku on tärkein. Kiitos :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!