perjantai 21. kesäkuuta 2013

Semmonen tämmönen

Joskus on todella vaikeaa keksiä otsikkoa johonkin mitä on päässään miettinyt seuraavaksi postaukseksi. Tämä postaus on vähän mitä sattuu ja sitä sun tätä. Tämä taas johtuu siitä, että meillä on kaikenlaista hulabaloota. Sammakon kanssa käytiin keuhkokuvassa ja labrassa. Kirppareitakin on koluttu (josta myöhemmin lisää), ruokakauppaa on tyhjennetty ja vaikka ja mitä. Huh, nyt on hyvä aloittaa juhannus kun on juossut jalkansa rakoille.

Sammakko oli kyllä valtavan reipas koko seikkailun ajan. Kehuja tulvi joka puolelta vaikka jännitti ja verikoe pelotti. Lopuksi hän sai kanttiinissa mehua ja munkkia. Oli poika sen tosiaan ansainnut. Ja poika kehui itseään myöskin kun uskalsi niin hienosti pitää kättä paikallaan ja tehdä yhteistyötä hoitajien kanssa. Reipas tenava.

Paita


Olen mietiskellyt omaa vaatekaappia ja sen sisältöä, omaa tyyliäni. Minulla ei sellaista varsinaista tyyliä ole ollenkaan. Ei mitään tiettyä juttua siis vaan aika sekameteliä on. Minua se ei haittaa vaan on kivaa kun on kaikenlaista. Yksi kuosi on jota on paljon ja se on raita. Poikkiraitaa ja pystyraitaa, vinottainkin on muutamia ja eläinraitaa :) Raita on paras. Kukkamekosta on postaus olemassa ja niin on myös misten paidasta tehty toppi ja kuvista löytyy myös kaulahuivi
Kaulahuivit on helppo tehdä itse eri materiaaleista. Aikaa ei kauaa edes mene ja saa millaisia tahansa. Tuubeista kankaisiin.


Tämä uusin iahanin raitatoppi on erittäin helppo toteuttaa eri tavoin. Sen voi muokata vanhasta T-paidasta tai taitella paidasta sellainen muoto suoraan kankaalle kuin tahtoo ja paitaa apuna käyttäen leikata kangas. Omani on tehty tuolla viimeisellä tavalla. Voihan kaavatkin tehdä. Mutta ne jotka kaavoja ei osaa tehdä niin on nämä kaksi tapaa hyviä.Mies se aina hemmottelee näillä mahtavilla tousteilla
Söisin näitä ihan liian monta niin hyviä ne ovat


Oikein ihanaa Juhannusta teille kaikille!
4 kommenttia:

 1. Hyvää ja aurinkoista juhannusta koko perheellesi :)

  VastaaPoista
 2. Onpa pikkumies todella reipas. Meillä oli lasten kanssa pakko aina mennä verikokeen vaoksi lelukauppaan :D
  Onpa todella monikäyttöinen ja upea tuo raitatoppisi.
  Ihanaa Juhannuksen Aikaa Sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen niin hullaantunut tuohon toppiin. Se on kyllä ihan mahdottoman ihana.
   Poika on paljon pyydellyt sellaista merirosvosettiä ja taitaa saada sen lahjaksi kun mennään allergiatesteihin ensi viikolla.
   Kiitos samoin :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!