lauantai 15. kesäkuuta 2013

Pitsiä ja palmikoita

Eilen täällä tuli vettä ihan koko päivän. Kävin läpi noita jo valmiita töitä, jos niitä vaikka kuvaisi mutta sitten aloinkin fiksailemaan yhtä tekelettä kun en ollutkaan siihen ihan niin tyytyväinen mitä luulin. Nyt se on enemmän minun näköiseni kuin eikaisemmin. Parvekkeella on ihana tehdä näitä hommia vaikka sataisi kuinka. Herkkuja vain eteen, täppäri viekkuun ja ei kun ompelemaan tai neulomaan.

Ja mitä tästä sitten tuli? Siitä tuli pitkä hame tosin kokeilin sitä myös mekkona...eipä sekään nyt ollut hullumpi. Hame on tahty niin, että on mitattu lantio ja leikattu suoraan, Kuminauhakuja myös saman levyinen. Kuminauha taas mitattu suoraan vyötröstä ja pujotettu nauhakujaan.
Palmikossa on yhdessä neljä suortuvaa, yhteensä siis kaksitoista suortuvaa.
Topin olen tehnyt aikanaan Krakovan matkalle.Pakko esitellä kun nämä meidän kuvaus hetket on välillä aika hölmöjä. Kuvia napsitaan monta ja todella monet ovat epäonnistuneita tai meillä nauretaan välillä niin paljon ettei hommista tule mitään. Hauskaa siis on aina kun häärätään näiden minun hullutusten ympärillä.


Eilen oli myös kaapin tyhjennys päivä. On muuten hyvä tehdä niitä aina joskus. Saatiin makoisa risotto kun tehtiin löytö :) Sörsselistä löytyy kanaa, lohta ja katkarapuja. 
Sämpylät taas tehtiin neljänviljan puurosta jota jäi aamusta.
Ja nämäkin herkut syötiin parvekkeella. On meidän paras kesähuone ikinä. Paranee vain kunhan saan tiipiin valmiiksi. Jeeiiiih!!
Ihanaa ja makoisaa lauantaita teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Näppärä ja monipuolinen hame. Kuvaustilanteet tuntuvat tutulta. :D Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Lopputulos on ihan ok vaikken tiennyt mitä teen :)

   Poista
 2. Voi miten ihania ja monikäyttöisiä vaatteita, jälleen !

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!