lauantai 8. kesäkuuta 2013

Pientä näpertelyä ja karnevaalien avajaisia

Päätin ihan lennossa, etten ota meidän isoa järkkäriä mukaan karnevaaleille vaan poikani pikku kameran, en taida ottaa sitäkään vaan koitan pärjätä puhelimella. Niin kamalia kuvia tuli :( Olen niin pettynyt. Noh, ei mahda mitään. Laitan tänne nyt muutaman kuvan avajaisista ja unohdan pukukilpailukuvat kun ovat aivan kamalia. Eivät nämäkään nyt herkkuja ole mutta parempia kuitenkin.

Pukukilpailun voittaja
Yö ja päivä

Esiintyjänä oli Unão da Roseira TampereeltaRoseiran lippupari

Avajaisten jälkeen kamujen kanssa istahtamaan ja herkuttelemaan


Ettei tämä mene taas ihan läskiksi niin pakko mun on kertoa kun tuossa tuli niin kova ikävä karnevaalitouhuja ja kiirettä, että oli pakko hiukan muituttaa mieliin miten pukuja tehdään ja tein itselleni rintaneulan takkiini.
On uivelonuntuvaa ja vaikka ja mitä. Nyt tuntuu samballe ainakin melkein. 


Oikein ihanaa lauantaita teille kaikille!!

Karnevaalit jatkukoon

14 kommenttia:

 1. UPITA kuvia nuo on ja tuo väriloisto... Wautsi :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä fiilistä näissä kuvissa kamerasta huolimatta. Voisin lyödä vetoa siitä, että ensi vuonna olet taas karnevaaleissa tanssimassa. Sambaa ei saa sinusta pois. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niin sormet syhyää....Oli niin mahtavaa nähdä koulut <3

   Poista
 3. Kamalan näköistä, kun kalpeat ja tanakat suomalaisnaiset hetkuttavat itseään kuvitellen olevansa jotakin latinokaunottaria. *puistatus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä suomi sambistat luulevat olevansa suomi sambistoja. Brasseissa ei tarvitse välttämättä soolotanssijan osata tanssia kunhan on tarpeeksi iso rahapussi ja tuo näkyvyyttä koululle.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!