torstai 6. kesäkuuta 2013

Pian on karnevaalit

Huomenna avajaiset, kyllä onkin taas tätä odotettu. Pakko nähdä miten entinen perhe suoriutuu kulkueesta :) Aivan mahtavaa...Olen tehnyt jo toisenkin asun, tosin siitä puuttuu toppi ja voipi olla, että säästän sen kuitenkin ensi vuoden karnevaaleille. Mutta nyt hiukan muisteloa viime vuodelta.. Kuvia voi käydä katsomassa täältä.


Minä tanssin viime vuonna Velhassa ja oli kyllä aivan mielettömän kivaa. Näyn tämän videon loppupuolella, jalat jo ihan hapoilla vaikka matka on vasta alkanut. Tämän jälkeen on ihanaa päästä saunomaan ja valmistautumaan iltaa varten sillä iltajuhlat odottaa. http://www.samba.fi/ Kaikki joukolla huomisiin avajaisiin ja kuninkaallisten kruunaamiseen ja lauantaina onkin odotettu koitos jonka eteen on tehty koko vuosi valtavasti töitä. Upeaa!!

Ja mitä olen tehnyt karnevaaleille? Ensin ompelin hiukan toisenlaisen mekon, varauduin hiukan viileämpään säähän. Sambamekko saa odotella toisia tilanteita ja toisia touhuja. Voi olla, että jalkaani pääsevät vihdoin nuo eläinkuosiset leggarini, jotka tuossa keväällä ostin sekopää hetkessäni. Mutta ne sopivat kyllä täydellisesti tilaisuuteen. Mutta olen tehnyt kyllä hameenkin ja tykkään siitä ihan valtavasti. Toppia ei minulla siihen ole...Joko kaivelen kaappejani oikein kunnolla tai sitten valitsen ne leggarit.

Myös turkoosit vanhat kenkäni tuunasin uudeksi jos vaikka ne laittaisin jalkaani huomenna. Voivoi, kyllä se naisen elämä on mukamas kovin hankalaa ja vaikeaa. Tosin voisin hakea vanhat karnevaalipaitani ja muokkailla niistä sopivat topit tuohon hameeseen...voi apua, nyt niitä ideoita alkaa tulla niin lentämällä, että pää sauhuaa...Oikein lämmintä ja aurinkoista torstaita teille kaikille!

10 kommenttia:

 1. Olet taatusti upea ilmestys !
  Nuo tuunaamasi kengätkin on hienot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Itse ainakin noista tuunatuista kengistä tykkään.

   Poista
 2. Samba taitaa jäädä veriin, kun siihen kerran tutustuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vie koko sielun, vaarallista puuhaa siis :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. On todella, odotan jo ihan kuumeisesti...

   Poista
 4. Olet siis sambatyttökin;D Ihana rytmi siinä;tykkään sambasta (tosin enemmän salsasta...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sitäkin ja salsaakin on tullut treenattua. Mutta samba vei mennessään aikanaan.

   Poista
 5. On ihan pakko tulla kertomaan, että viimeinkin rohkaistuin tuunaamaan vaatteita. Nyt on omat farkut työn alla. Kiitos inspiraatiosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee, mahtavaa...odotankin kovasti kuvia tuunauksestasi :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!