perjantai 7. kesäkuuta 2013

Mekosta on moneksi

Melkein mistä tahansa voi mekon tehdä ja tämä mekko ei ole poikkeus. Olen sen postannut tänne aikaa sitten mutta nyt kun tuunailen paljon niin ajattelin nostaa sen esiin. Tähän mekkoon tarvitaan vanhat ohuet verhot, pöytäliinaa, lakanaa tai ihan vaikka iso pala ohutta puuvillaa. Yläosaan tarvitaan pitsitoppi, tai pitsipöytäliinasta tehty toppi tai neuloo/virkkaa sen erikseen. Vaihtoehtoja siis on isot määrät.

Leveyttä helmaan sen verran kuin tahtoo rypytystä, mitä enemmän sitä on niin sen painavampi se on. Eli se kannattaa itse hiukan pähkäillä. Minulla on ylähelmassa noin 166cm lelveyttä ja alahelmassa noin 266cm. Itse leikkasin palat poikittain langansuunnasta niin sain vain kaksi saumaa. Omaani olen neulonut topin mutta jos löytää kaapista tarpeettoman topin voi helman ommella siihen. Tasokuvia mekosta löytyy täältä. Syy miksi nostin mekon esille on se, että tästä on helppo tehdä tuunaus versio. Ja mekko on aivan ihanan kesäinen.Eipä kai sitä voi mainostaa karnevaaleja tämän enempää vai voiko? Ei...Tänään ne alkaa ja fiilis on korkealla. Olen aloittanut samban 80-luvulla ja siitä tulee heti elämäntapa, ei siitä koskaan eroon pääse vaikka taukoa pitäisikin. Niin kuin minä nyt. Kovasti ikävä on jo karkeloihin mukaan ja  varsinkin karnevaaleille <3 p="">

Minun kesäni koostuu siis mekoista, karnevaaleista, jäätelöstä ja erittäin ihanasta ruuasta, kesä sellaisesta. Kesällä tulee syötyä valtavasti hedelmiä ja jäätelöä mutta myös kaikenlaiset raikkaat kakut on ihan nappi valinta ja tietenkin me syömme joka päivä parvekkeella. Mies toi eilen päiväkodin roskalavalta piiiiitkän penkin jonka minä pesin ja puunasin parveketta varten. Nyt on todella hyvä syy alkaa ommella tyynyjä penkeille :) Kuvassa näätte myös erittäin likaisen maton. Älkää antako, en nimittäin sitten käärinyt sitä epähuomiossa suojaan kun aloin penkin ympärillä hääräilemään. Pakko kuitenkin on kuva laittaa kun se on niin kiva :) Meillä on nyt kunnon loosi partsilla. 


Mitä kesääni vielä kuuluu? Ihoni on hyvin valkoinen niin kuin kuvista olette varmasti huomanneet. Suojaan ja varjelen sitä tarkkaan. En juuri puunaa ja häärää ihoni ympärillä mutta kesällä kaikkein ihanin juttu on mutanaamio. Se raikastaa ihoa kivasti. 
Tämän jälkeen on nyt pakko lopettaa tai muutoin tulee niin pitkä postaus ettei kukaan jaksa lukea tai katsella kuvia. Johtuu varmaan karnevaaleista.


Oikein mahtavaa perjantaita teille kaikille!! 

Muistakaa sambata


8 kommenttia:

 1. ♥samba-samba :) ;) mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mahtava perjantai :) Ja tänään on vuoden kohokohta :)

   Poista
 2. Mukavia karnevaaleja täältä ukkosten joukosta!

  VastaaPoista
 3. Sä sitten osaat duunata helposti kaikkea kivaa vaikka verhoista:)
  Mukavaa sambailua!

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!