keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Mekko topiksi

Ihan ensin toivotan uudet lukijat tervetulleiksi matalaan linnaani 

Tyttäreni kaapista laahasin muutamia vaatteita kotiin ja niistä olisi tarkoitus tehdä uusia juttuja ja tässä on sitten ensimmäinen muokkaus. Joskus tuntuu, että tätä muokkailua, tilkkuhommaa ja kankaiden tuhoamista olisi niin paljon, että muillekkin voisi jakaa :) Ei tämä kyllä tekemällä lopu.
Leikkasin helman irti vyötärönkohdalta ja muotoilin helmaa hiukan ja lyhensin sitä reippaasti. Tein muutamia laskoksia jotta saan hiukan volyymia lärpäkkeeseen. Ompelin topiin kiinni. Loppu kankaasta tein vyötärölle ruusukkeen.Ja jälleen mukaan mahtuu yksi jättikokoinen pussukkalaukku joka on tehty sisustuskankaasta. Näitä on kiva tehdä. Ei tarvita kuin mittanauha ja sakset. Leikkaat sen kokoisen palan kuin tahdot ja ompelet vain vetoketjun ja saumat. Voi kyllä vuorenkin laittaa jos tahtoo ja paksun liimakankaan tukemaan. Mutta eipä ne pakollisia ole. Helposti ja nopeasti valmista.


Ihanaa keskiviikkoa teille kaikille!


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Minähän olen semmoinen pikkuruinen tyttönen.

   Poista
 2. Tosi kiva asu! Tuo ruusuke on piste iin päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mielestäni se kaipaili jotain. Ensin ajattelin vyötä jossa olisi kiinni tuo ruusuke mutta tuollainen siitä sitten kuitenkin tuli.

   Poista
 3. Facebookista löysin tieni tänne! Terkkuja Eskurista :)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!