tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kuvapostaus

Kesä on todella koittanut ja se on oikeasti aivan ihanaa. Nautin kesästä ja sen lämmöstä. Kuumuudesta nyt ei voi Suomessa sanoa kun ei lämpötila kohoa sinne 40 asteeseen. Se alkaakin jo olemaan kuumaa. Pakko samaan hengenvetoon on hehkuttaa, että karnevaalit ovat ihan pian täällä ja se on kesän kohokohta vaikka seuraankin niitä katsojana tänä vuonna. Sambajalka on alkanut hiukan jo kutkuttaa ja saa nähdä jos aloittelen sambaa syksyllä uudelleen. Ei tästä pääse vaikka kuinka yrittää. Samba on elämäntapa eikä sitä voi lopettaa noin vain.

Kesällä voi laittaa päälleen melkein mitä tahansa, siitä nautin. Kaikki paksut palttoot ja saappaat saa jättää nurkkaan häpeämään ja laittaa kivoja pikku hepeniä päälleen. Lempivaatteeni kesällä on mekot tai noh, mekot on lempivaatteitani talvellakin. Eilen tosin tein jotain tavallisesta poikkeavaa ja laitoin sortsit jalkaani, paidan olen esitellyt täällä ja kenkinä oli Riiasta ostetut pitsisaappaat. Shortsitkin löytyvät jostakin täältä blogista. En ole niitä aikaisemmin pitänyt jalassani. Eilen oli ihan ekakerta niille :)

On totta, että minulla on valtavasti vaatteita joita ei ole ehtinyt käyttämään ja yritänkin kovasti tänä kesänä käyttää niitä mitä ei päälläni ole vielä ollut. Yritän siis vähentää ja järkeistää tätä ompelua hiukan.
Nautin kesän kiireettömyydestä ja olemisesta. Nautin siitä, että voi mennä torille tai rantaan viettämään aikaa ja nauttimaan lämmöstä. Lokkien kirkuminen on musiikkia korville ja tuo mieleen merenrannan. Olen ihan kesäihminen ja minun puolestani kesä saisi olla ikuinen.

Karvapalloista pitää laittaa muutama kuva vielä tähän loppuun. Nekin vain nauttii olostaan ja aamut ja illat ovat meillä puuhan aikaa, kuumin osa päivästä nukutaan. Söpöli kasvaa ja kasvaa, iso voimakas peto siitä on tulossa. Laittaa ojennukseen isommankin koiran. 
Nautitko sinä kesästä?
Oikein ihanaa tiistaita teille kaikille!


8 kommenttia:

 1. Taas hieno selkämys vaatteessasi. :) Voi noita söpöliinejä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meikäläinen tykkää kun selässä on jotain kivoja juttuja...

   Poista
 2. Kesä on aivan mahtava! Energiaa ja tekemistä riittää :D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Hihihi, siellä oli pitkävartisia ja sitten noita lyhkäsiä. Hiukan harmittaa kun en ostanut niitä pitkävartisia myös.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!