perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kummallinen mekko tilkuista

Sukelsin jälleen tilkkulaatikkoon ja sieltä löytyi hyvin erikoisen mallinen tilkku. Kun sen taittoi niin selvästi se näytti lepakkohihaiselle jollekkin...kääntelin ja vääntelin, otin sakset ja aloin vähän siistiä palaa. Muutama suiro irti ja kaula-aukko. No, nyt näyttää jo jollekkin, mille? En tiedä. Aika hassu. Ompelin saumat kiinni mietin hetken. Lattialla oli isompi palanen ja aloin kokeilla mitä siitä tulisi. Se sopi hyvin helmaan, ommellaan se siis siihen. Mitähän tuosta pikku palasta vielä tulisi? Hihaan sen voisi laittaa. No niin, valmis. Hassu mekko on nyt valmis. Joskus kangas määrää mikä se haluaa olla.

Vähän on alkanut harmittamaan tuo sade vaikka meillä onkin mukavaa touhuta parvekkeella niin kyllä sitä kaipaa ulkona juoksentelua jo. Eilen onnekis päästiin pyöräretkelle. Mutta tänään näyttää aika toivottomalle ulkoilut täällä. Mutta ehkä huomenna? Ken tietää. Voisi olla hyvä hetki kuvata noita töitä. Kaikkia kun ei ole saanut kuvattua vielä.
Mitä sitten olen tehnyt oikein? Hiukan ommellut, kokkaillut ja katsellut poikien kanssa matkakuvia. Jotenkin nyt on alkanut tehdä mieli mennä uudelleen tuonne Latviaan. Jonnekkin muualle kuin Riiaan. Tai noh, mies haluaisi käydä siellä joten kaipa sekin kävisi sitten :)

Eilinen kana ja riisi muuttui
lämpimäksi kanasalaatiksi

Pullia jälkkäriksi

Riika

Oikein mukavaa sadepäivää kaikille!


14 kommenttia:

 1. Sinä jos kuka keksit sadepäivänä tekemistä :)
  Ja herkkujakin... mukavaa päivää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se välillä vähän hankalaa kun mieli tekisi nauttia auringosta :)

   Poista
 2. ♥ kivasti kummallinen mekko,mistä tykkään kyllä!

  VastaaPoista
 3. Sä saat kyllä pienistäkin tilkuista aikaseks vaikka mitä! Mä olen just tänään siivonnut mm. kangasvarastoja ja todennut, että olen tosi huono hyvädyntämään jämätilkkuja... tuhoon niitä korkeintaan lastenvaatteisiin ja kaikki tutut lapsetkin alkaa olla jo niin isoja et tilkut on liian pieniä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut tarttee olla hiukan pölö, että lähtee väsäilemään pienistäkin jutuista jotain. Tosin tuohon niin oppinut tuolla sambakoululla kun siellä käytetään ihan pienen pienetkin palat aina johonkin.

   Poista
 4. Ei hullumpi mekko,sulla on kyllä hyviä ideoita! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vähän päättömiä kokeiluja ainakin :)

   Poista
 5. Ihanan toispuoleinen taas. Tykkään tuollaisista leikkauksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä on kaksi :) Minä myös tykkään kaikesta toispuoleisesta...minäkin olen vähän toispuoleinen...

   Poista
 6. Wau. Olet sinä vain taikuri. Uskomatonta, miten kaunista saat aikaan ihan suit sait. Ihanaa viikonloppua Sinulle.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!