sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Esikoisen juhlat

Tyttäreni siis saavutti yhden etapin elämässään. Oikein valtavasti onnea. Tyttö halusi ihan pienen tilaisuuden lempiravintolaansa ihan vain perheen kesken. Minä tosin pyysin hänelle tärkeitä ihmisiä juhlimaan meidän kanssa. Hurraa huudotkin hän sai :) Oli oikein mukavaa. Kaikki nauttivat olostaan ja olemme hyvin ylpeitä tytön suorituksesta. Nyt voi maailman valloitus alkaa..


Ensimmäinen sai ammatin


Meillä ei mitään sellaisia juhla tamineita ollut kun se ei ollut tarkoitus. Tein itselleni tunikan Burda 6/2012 kaavoilla. Sama tunika löytyy lyhyempänä täältä. Mallista pidän paljon ja mekkonakin tuo näyttää todella hyvälle. Eli sellainenkin pitää saada kaappia koristelemaan vielä.

Koruista pitää kertoa sen verran, että korvakorut olen hankkinut Kazimierzista ja kaulakoru taas on ihan tavallinen kivi joka on laitettu häkkiin. Kiven olen ottanut Auschwitz-Birkenaun räjäytetyn krematorion vierestä. 
Oikein ihanaa sunnuntaita teille kaikille!
4 kommenttia:

 1. Tuo kivikoru pysäyttää ajattelemaan. Siinä on todella paljon yhdessä korussa - symboliikkaa, tunnelmaa ja karua kauneutta. Merkitsee Sinulle varmasti paljon.

  Onnea tytölle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on paljon yhdessä korussa. Ja sen tarkoitus on olla juuri tuollainen, rosoinen, ei valmiin näköinen, karu...sellainen kuin on vankila. Mutta tuon häkin saa auki ja voin vapauttaa kiven koska haluan. Tuo tavallinen kivi merkitsee minulle enemmän kuin mikään timantti.

   Kiitos oikein paljon :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!