maanantai 17. kesäkuuta 2013

Elämä on ihanaa

Se on. Ihanaa tehdä herkkuja perheelleen ja ystävilleen, ihanaa katsella kun lapsilla on kivaa ja nauru heläjää ympäri asuntoa. On ihanaa kun voi syö syödä partsilla vaikka sade ropisee ikkunoihin. Elämä on vain niin ihanaa :)
Mikä on niin ihana tapa vastaanottaa uusi viikko? Kutsua kamuja syömään ja nauttimaan elämästään meidän pöytään. Itse ainakin nautin tästä suunnattomasti. Eikä se enempää tarvitse. Vain hyvä seura ja hyvä ruoka.

Jostain syystä tämä postaus on aika flini, enkä tiedä mistä johtuu. Ehkä bloggeri ei tykännyt näistä mun kuvista tai jotain. Älkää antako häiritä, minä en ainakaan häiriinny nyt yhtään mistään. Meikäläisellä on vain hymy korvissa maha täynnä vieläkin vaikka eilen herkkuja syötiin.

Piirakan ohje
   Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille!!


8 kommenttia:

 1. Nami,ihania herkkuja! Suomessa kesä on kyllä niin ihana ja lyhyt että jokaisesta hetkestä haluaa nauttia kunnolla:)Täällä koen talven samalla tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä tästä kesästä nauttii joka tavoin. Nyt ei niin nuo sateetkaan haittaa kun on tuo parveke on sellainen pikkuinen pesä :)

   Poista
 2. ♥ Ihana fiilis. Voisin tulla teille syömään. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa IHANA postaus. Juuri noin elämä pitääkin ottaa. Ihanaa Juhannuksen odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jokaisesta pienestä asiasta pitää nauttia <3

   Poista
 4. Kerrostalosta kaipaan eniten lasitettua parveketta. Jollain tavalla se korvaa pihan, mutta piha ei ikinä korvaa sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Se on sellainen ihana pesä jossa voi nautiskella olostaan vaikka sade riehuisi ikkunoiden takana.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!