lauantai 4. toukokuuta 2013

Vyölaukku

Kyllä, vyölaukku. En ole mikään laukkuihminen vaikka niitä jokunen kaapista löytyykin. Siksi vyölaukku onkin meikäläisen paras kaveri. Kädet saa olla vapaana, ei isoa reppua selässä, vain tarpeellinen mukana, eli puhelin, avaimet ja raha.

Tämän voi toteuttaa myös pika DIYna eli kaapin kätköistä vanha pikkuinen laukku, siihen ketju tai vanha vyö. Jos käyttää vyötä ei tarvitse välttämättä liimailla tai ommella mitään. Laittaa vyön vain vaikka siihen mihin hihna kuuluu ja eikun lanteille.

Itse ompelin laukun tilkusta joka jäi laukun ompelusta. Rautakaupasta saa ostettua edullisesti metritavarana kaikenlaisia ja paksuisia ketjuja. Tähän voi kyllä käyttää oman hajonneen pukukorun ketjujakin. Minun laukussa on niin rautakaupan tavaraa kuin vanhan sambapukuni.


Oikein mukavaa lauantaita teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kaunis ja käytännöllinen :)

  VastaaPoista
 2. Just eilen ajattelin, että pitäisi elvyttää vanha vyölaukkukulttuuri jollain tapaa. Lapsen kanssa retkellä ja tavaraa mulla taskuissa enemmän kuin laki sallii. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun niiden ei tarvitse olla mitään kasarityyppiä. Voi tehdä millaisesta kivasta laukusta tahansa tuon ja monin tavoin.

   Poista
 3. Ihan mielettömän hieno! Tuommosta vyölaukkua mäkin jo käyttäsin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei muuta kuin penkomaan omaa laukkuvarastoa

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!