keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Pikku Sammakolle kivaa

Vaikeaa päättää mitä seuraavaksi postaa kun niin paljon kaikenlaista olisi. Pitäisi pitää jokin luova tauko niin ei olisi niin paljon kuvia :) Mutta kun ei oikein pysty olemaan tekemättä mitään. Niin hermotkin lepää kun saa puuhata työmaallaan ja toteuttaa itseään ihan kunnolla :)

Tilkkuja olisi vielä vino pino mutta aika hyvin niitä on tullut tuhottua. Sammakkoni sai trikoo paitoja muutamat kappaleet ja uuden kivan pussilakana-setin. Lakanasetin kangasta ei ollut paljoa joten jouduin vanhan lakanan mukaan ja hyvät tuli. Farkkutilkuista saatiin myös shortsit jotka eivät ihan heti römytessä rikki mene. Paranee vaan kun hioo niitä asfalttiin ja hiekkaan. Farkku on ihana materiaali kun on kestävää ja sitä löytyy niin joustavana kuin ihan ohuena kankaana. Farkkua voi siis nykyisin käyttää miten tahansa.


Oikein mukavaa keskiviikkoa teille kaikille!6 kommenttia:

 1. Tosi makeet shortsit Sammakolla! Taas olen sitä mieltä, että sinulta syntyisi vaatemallistot lapsille ja naisille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ei ikinä tiedä vaikka vielä innostuisin uudestaan omasta mallistosta.

   Poista
 2. Kyllä farkusta saa mitä vaan. Kiva tuo iloinen kaveri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkku on niin mahdottoman monipuolinen materiaali. Ja Sammakko oli niin onnellinen uusista hienoista lakanoistaan ja huomioikaa, että päällä on minun tekemä pyjama :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!