lauantai 11. toukokuuta 2013

Nuppu ja Söpö sekä ihana Bobi

Ompelu hommat etenee kovaa vauhtia mutta niitä hidastaa allergian lisäksi nyt myös meidän huushollissa riehuva vatsatauti. Parempi fiilis tulee heti kun Nuppu tulee hoitamaan, oli sitten hoidon tarpeessa kuka hyvänsä. Nuppu hyppää sängylle ja nuolee ja lopuksi asttautuu kylkeen kiinni. Siinä köllii niin kauan kuin toinen nukahtaa. Lapsia Nuppu valvoo tarkemmin mitä aikuisia. Heti kun lapsi inahtaa juoksee katsomaan onko kaikki hyvin. Söpö on alkanut oppia samoja tapoja, tosin ei vielä pääse hyppimään.


Nuppu ja Söpö tulevat hyvin toimeen keskenään. Tosin Söpö on niin villi, että meidän super kiltti Nuppu on jo vähän oppinut komentamaan Söpöä. Ennen ei uskaltanut vaan tuli pyytämään meiltä apua kun Söpö kiusasi :) Söpökin on jo hiukan rauhoittunut ja oppinut talon tavoillekkin.

Hiljaa, minä ompelen nyt

Molemmat koirat pitävät minua emonaan vaikkakin koko lauma on todella tärkeä. Jos jollain on huono mieli niin tämä pari tekee kaikki kevätjuhla liikkeet, että paha mieli lähtee pois <3 p="">
Samaan aikaan höpsöt tarvitsevät itse paljon huomiota ja siksi söpöstelevät todella paljon.


Yhtä emme koskaan unohda vaikka onkin joukosta poissa. Bobi on ikuisesti muistoissamme. Upea, kiltti ja suojelevainen poika. 


Oikein ihnaa lauantaita teille kaikille!
6 kommenttia:

 1. No niin, nyt se selvisi !!!
  Sinulla onkin oma ompelija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, totta :) Eläintyövoimaa, heheh

   Poista
 2. Oijoijoi, mikä annostus ihanuutta. Tauti on tainnut viedä Sammakon voimat, toivottavasti voitte jo paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tarvitaan ihanuutta jotta elämä tuntuisi paremmalta.

   Poista
 3. ♥ söpöliini nukkuja ja söpöliini hoitaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu on hyvä hoitaja. Ilmoittaa jos lapsella on huono olla ja nukkuu vieressä, nuolee kättä tai jalkaa...kaikkea sellaista.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!