lauantai 25. toukokuuta 2013

Miljoona, miljoona trikoomekkoa...

Ei ne mekkoja ole vaikka voihan niitä minimekkoina kyllä käyttää. Meikäläinen on niin vanha, että parempi pitää polvimittaisena hameena ihan suosiolla. Molemmin käy siis kun tekee tarpeeksi pitkän vain.

Trikootilkuista sain tehtailtua monen monta trikoohametta menoon ja meininkiin. Kaikki ovat ihan samanlaisia eri materiaaleista vain. Mittaa lantionympärys. Leikkaa niin pitkä kappale kuin tahdot, leikkaa vyötäröstä ja helmasta muutama sentti pois. Mittaa vyötärönympärys ja leikkaa sopivan kokoinen resori.
Ompele hameen sivusaumat sekä resorin sauma. Kiinnitä resori vyötärölle ja huolittele helma. Valmis...Aikaa ei kulu kuin puolisen tuntia.

Minua voi seurata myös Bloglovinin kautta tahtoessaan tietenkin :) Lukijoita on aina kiva saada lisää ja myös kommentteja saa laittaa, risut ja ruusut otetaan vastaan. Ideoita ja kysymyksiä saa esittää. Lupaan laittaa enemmän ohjeita ja koitan kuvata vaiheitakin enemmän. Sitä on pyydetty. Ja tuunailijoille blogissani on kaikenlaisia juttuja mitä voi helposti tehdä vanhoista vaatteista tai muista materiaaleista. Nostelen niitäkin aina välillä unohduksista ylöspäin. Tänään nostan helpon pika DIYN. Saronki muuttuu hihakkeeksi , helppo ja nopea tehdä. Ohjeessa on pikkuinen virhe joka on korjattu kuvatekstiin.


Trikoopaita
Burda 6/2008Oikein ihanaa lauantaita!!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa lauantaita teillekin! Kannatetaan vaihekuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan muistaa tehdä niitä. Mulla kun käy aina niin, että unohdan siinä tekemisen lomassa :/

   Poista
 2. UPEITA MEKKOJA. Trikoomekko on minunkin suosikkini kesällä. Ihanaa sunnuntaita Sinulle.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!