torstai 23. toukokuuta 2013

Karkkimekko ja vähän muutakin ompelua

Mikä kuuluu kesään? Kirkkaat värit ainakin ja sitä tässä mekossa on, mekossa on myös kaikkea mistä pidän. vino helma, tyköistuva, värikäs ja joustava. Trikoo on mun lemppari ihan ykkönen. Malli on ihan tismalleen sama kuin tässä mustassa mekossa helma on vain tässä paljon jyrkempi. Useasti voin innostua yhdestä mallista niin paljon, että teen samoja monet kappaleet ja tämä on kyllä yksi niistä malleista. Tuntuu sille, että teen ainakin vihreän samanlaisen mekon kyllä vielä. Tai sitten keksin jonkin uuden mallin. Jää nähtäväksi. Mutta tästä tykkään ja paljon.


Näitä ompelujuttuja tulee tehtyä nyt aika kiivaaseen tahtiin niin pakko upottaa pienempiä juttuja joka väliin. Vaikka olenkin jo isoja kankaita alkanut leikellä niin tilkkuja yhä on paljon. Nämä shortsit on tehty tilkun palasista ja kaavana on käytetty omia lempishortseja. Rennot ja mukavat. Pihapuuhiin :)


Lisäksi lisään epäonnisen laukun. Satuin löytämään pikkuisen palan käärmekuosista gabardiinia ja tekonahkaa. Niistä sain nippa nappa tehtyä pikkuruisen käsilaukun. Mahtuu vain se kaikkein tärkein mukaan. Mutta olipahan vaikea ommella. Ei ole tullut vuosiin ommeltua tekonahkaa joten homma oli sen näköistä.
Laukussa on kierrätettyjä osia vetoketju ja ketju.


Jälleen sataa täällä meillä. Tavallaan ihan kiva, sillä allergia ei vaivaa mutta kurjaa kun ei voi olla aamusta iltaan pihalla juoksemassa. Toivottavasti tilanne pian muuttuu ja saadaan nauttia vielä ihanasta ja lämpimästä kesästä.

Oikein ihanaa torstaita teille kaikille!!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mä laittaisin kaikkiin helmoihin jotain tuollaista.

   Poista
 2. Upea mekko ja vaikka on poikkiraitainen, ei sinulla hoikalla ole huolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Jostain syystä tuo poikkiraita on aina ollut minulle edullinen...en tiedä syytä siihen.

   Poista
 3. Kivat värit tuossa mekossa ;nätti ja sopii sinulle niin hyvin:)

  VastaaPoista
 4. Just hyvän värinen mekko sun väriselle iholle. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla on todella vähän mitään tuon väristä mutta tykkään kyllä tuosta.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!