keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Höpinää ja pika DIY

Nyt on tosiaan ollut järkyttävä allergia meillä. Jokainen niiskuttaa ja voi huonosti. Isompi poikanikin pääsi jälleen käymään lääkärissä ja sai uudet lääkkeet kun tuntui niin tehottomille nuo vanhat lääkkeet. Olo on hänellä alkanut paranemaan jo vähän. Pitäisi pysyä vain sisällä ikkunat teljettyinä mutta ei kykene. Pakko on saada tuota ihanaa aurinkoa iholle ja sisään.

Mutta mitä olen sitten tehnyt väsymyksestä huolimatta? Herkutellut. Sitä olen tehnyt oikein kunnolla. Jatkanut siis vappua :) Meidän poikien super herkkuleipä on porkkana sämpylät ja me aikuiset taas tykätään kauraleivestä. Laitan muuten kauraleipään puoli pussia salaattisekoitusta (siemeniä ja pähkinöitä) on muuten mahdottoman hyvää. Kannattaa kokeilla joskus. Eilen siis leivottiin nuorimman kanssa oikein urakalla. Nyt on leipää hetkeksi, siis tosiaan hetkeksi.
Lounaaksi jaksoin tehdä paneerattuja seitifileitä ja rosmariini lohkoperunoita. Poikien yksi herkku ruoka, pakkohan se oli tehdä kun niin kipeinä ovat hekin olleet. Ja hyvin maistui jälleen :) Täydestä meni kuin väärä raha.

Päivällinen olikin sitten herkkuruokien riemuvoitto. Mies on meillä pastamestari ja sai tehdä meille ihan höpöhöpö pastasapuskaa. Kastike sisältää vain juustoa, kermaa ja valkosipulia sekä muita mausteita. Nyt ei ollut tuoreita yrttejä :( Mutta oli siltikin ihan tolkuttoman hyvää. Minä valmistin maustetut leivät kylkeen. Leikataan paloiksi ja kostutetaan hyvin oliiviöljyssä, laitetaan lempimausteita ja hetkeksi uuniin. Ovat niin hyviä.Laitan vielä pika DIYN tähän samaan postaukseen. Kaikenlaisista nauhojen ja nappien kanssa saa kivoja rintaneuloja tehdyksi. Näihin tulee ihan himo kun aloittaa. Toki voi muutakin tehdä kuin rintaneuloja. Pitseistä ja vintagekoruista, koristenapeista, rikki menneistä pukukoruista ja vaikka ja mistä saa kaikkea kivaa aikaan :) Ei siis pidä heittää mitään pois. Kuvan bolero on sama kuin tuolla, tilkun palasta jälleen tehty. Lopputilkusta tein itselleni pitsibaskerin ja siihen laitoin jälleen rintaneulan jonka olen tehnyt jostain jämästä mitä on kaapista löytynyt. Parempi kuva korusta täällä
Jopa tuli iso postaus :) Välillä näinkin. 

Nautinnollista keskiviikkoa teille kaikille!

4 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!