maanantai 15. huhtikuuta 2013

Tilkkuvuoren takaa kuuluu PÖÖÖÖÖ

Mulla on aika voittaja fiilis. Ai miksikö? Siksi kun olen siivonnut poikien vaatekaapit, oman vaatehuoneen ja vaatekaapin ja miehen vaatekaapin. Pojilta jäi kaksi säkillistä vaatetta (jos kiinnostaa niin voin laittaa parhaimmat myyntiin tänne) Ja minun vaatteita jäi myös kassillinen. Miehen vaatteet siirtyivät minulle, hehe...

Tilkkuhommia olisi vielä paljon mutta tämäkin homma oli tehtävä ja nyt olo on aika mahtava. Tuntuu hienolle, että vaatehuone on nyt aika hyvä. Mies lupaili laittaa vanhan verhotangon katonrajaan seinään niin saan nätemmin mun pitkät puvut roikkumaan. Odotan sitä hetkeä ja ovikin saa kyytiä sen jälkeen. Haluan avoimen tilan.


Omasta kaapista löytyi pino vaatetta mikä tuunataan uudeksi, ei sitä ihan kaikesta luopua voi...ei vielä ainakaan. Varsinkin muutamat takit muuttuvat kunhan saan aikaiseksi purkaa niitä. Osa muokkauksista on hyvin yksinkertaisia joita kuka tahansa voi tehdä omille vaatteilleen. Ei tarvitse omistaa edes ompelukonetta. Voi käsinkin nopeasti tikata. Ja kenkien tuunailuakin olisi tulossa. 

Tämä kasa jäi mieltä ja näistä teen itselleni juttuja. Tosin parit jutut otan käyttöön ihan sellaisena kuin ne ovat.

Ensimmäisenä otin käsittelyyni oman paitamekon, joka on jäänyt kaappiin käyttämättömänä. On tainnut kerran olla päälläni mutta se ei vaan toiminut niin kuin olisin halunnut. Joten paita lyheni roimasti. Mieheni kaapista vein myös vanhoista farkuista tehdyt shortsit. Ne lyhenivät entisestään ja sai hiukan koristeita lahkeisiin. Nyt on kiva pikkuinen asu valmis.

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille!


4 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!