perjantai 19. huhtikuuta 2013

Pojan huppari ja haaremihousut

Voiko pojat käyttää haaremihousuja? Tokihan voi. Meillä Sammakolla on muutamat kappaleet niitä ja tykkää kovasti. Nämä housut ovat pellavaa ja huppari on samalla kaavalla tehty kuin tämä. Poika on kovin iloinen uusista vaatteistaan. Ja pakkohan minun oli hupsutellakkin ja tein hänelle hassutteluhanskat :) Ne ovatkin saaneet paljon huomiota aikaan, ihan niin kuin tuo rokkihanska.

Mallina olo ei tällä kertaa kyllä kiinnosta yhtään

Höperö hanskat

Kevät on aivan ihanaa aikaa vaikka ei aina ihan lämmin ole. On ihana katsella miten luonto herää eloon ja ihmisetkin ovat iloisempia ja ystävällisempiä. Pitkä ja synkkä talvi siirtyy pois edestä. Meilläkin koirat ovat vilkaampia ja tahtovat pidempiä lenkkejä. Tosin Söpö ihmettelee lintuja ja muu homma jää ihan tekemättä. Hassut. Itselläni taas velloo taiteellinen inspiraatio josta tekin pääsette nauttimaan, heheh...kaikkea pitää kokeilla, sehän on selvä juttu.

Kevätsiivous on kyllä niin kovassa vauhdissa, että ihan päätä huimaa. Kivaahan tämä on, sitä ei voi kieltää. Asunto alkaa näyttää ihan toiselle mitä se oli kun muutettiin. Pian pääsee laittamaan parveketta ja sitä odotan ihan valtavasti. Toivon tosiana, että meidän ajatukset saadaan toteutettua. Sen verran hupsuja juttuja on tulossa sinnekkin. 

Kellarin siivoaminen on vielä edessä ja pitää miettiä, että mitä näille vaatteille tekisi. Laittaisinko joitain myyntiin tähän blogiin vai mitä niille tekisin. Kaikenlaista laidasta laitaan siellä on. Noh, katsotaan. On kai aika tylsää kun jutustelen siivoamisesta. Minua ainakin kyllästyttäisi :) 


Oikein ihanaa perjantaita teille kaikille!


4 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!