maanantai 22. huhtikuuta 2013

Pika DIY

Olen nyt aika paljon tehnyt kaikkia pikkujuttuja ja ajattelin laittaa nekin tänne blogiini. Eli sellaisia pikakäsitöitä joilla on tarkoitus vain hiukan parantaa asun kokonaisuutta. Aikaa näihin juttuihin ei kauaa mene ja monet voi vaikka kuumaliimalla vetaista jos ompelu ei suju. Ei siis mitään mutkikkaita tuunauksia tai erikoisia hömpötyksiä vaan ihan helppoja juttuja.

Ensimmäisenä postaan tavallisen mustan paidan, Ihan tavallisen tylsän paidan. Paidan saa nopeasti eri näköiseksi kun vaihtaa napit tai laittaa koristenauhaa tai vaikka molemmat. Muuta ei tarvita jos mallista tykkää. Minun paitani sai koristenauhaa hihoihin ja kaulukseen. Aikaa meni noin 15min.

Älä siis ihan heti heitä paitaa pois vaan katso voiko siitä saada toisen näköisen pikkuisilla jutuilla.Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. Siis sitä ei ole itse tajunnut kuinka pienellä saa vaatteesta ihan uudennäköisen. *menee tutkimaan omaa vaatekaappiaan, että onko siellä tuunattavaa.*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aivan totta, että sitä ei aina tajua miten pieni muutos voi tehdä vanhasta täysin uuden. Aina miettii kaikkia isoja muutoksia mutta ei niitä aina tarvita.

   Poista
 2. Sinä oletkin sellainen tuunauskuningatar !
  Ei millään pahalla vaan kunnioituksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuunailu on kyllä ihan valtavan kivaa.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!