sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Pieniä hupsutuksia

On muuten aivan ihanaa kun kevät on saapunut. Lämmin ilma ja auringon suloiset säteet kutittaa nenua. Ihanaa, kesä on tulossa. Tuli jo otettua kevät takit esiin. Ihana ulkoilla ja kun pentukin saa toisen rokotteensa niin voidaan alkaa tehdä kunnon lenkkejä, eikä vain näitä korttelilenkkejä. 

Ainoa asia mikä keväässä ärsyttää on nuo koiran jätökset. Helsingissä nimittäin sitä on...on pihoilla, jalkakäytävillä, joka paikassa. Turussa sentään on joukossa niitä jotka niitä korjaa mutta täällä kun ei ole ja syy on se, että korjaaminen ällöttää...Täh? Vielä ällöttävämpää on jättää ne sinne kadulle ja pihoille. Kakkasota siis alkaa...


Naapurin tyttö käyttää tätä kättä meikkikätenään


Ja tämä tilkkuprojekti jatkuu vaan kovasti. Keksin koko ajan uusia juttuja. Sain muuten yhden kokonaisen laatikon tyhjäksi jo. Tämä ihana velourpaita on tehty samalla kaavalla kuin musta paita. Tästä tykkään todella, todella paljon. Ihan lemppari. Lapsena minulla oli tuon tapaisia paitoja paljon. Velouri onkin yksi lempi materiaali. 
Olen vähän sitä mieltä, että ei minun tarvitse ostaa yhtään kevätkankaita kun saan tilkuista meille jo vaikka ja mitä juttuja. Hyvähän nämä on käydä läpi. Vievät ihan liikaa tilaa hyllyillä ja laatikoissa.

Oikein ihanaa sunnuntaita teille kaikille!!


4 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!