maanantai 8. huhtikuuta 2013

Huomenta

Onpa pirtsakka ilma, eilen saatiin lunta niskaan ja nyt taas aurinko paistaa, pakkanen paukkuu ja lumi peittänyt jälleen maan...Suomen kevät on yllätyksiä täynnä. Koskaan ei voi tietää mitä taivaalta tulee kun aamulla herää. Elän kuitenkin toivossa, että kevät oikeasti voittaisi ja saisimme ihanan lämpimän kesän. Nyt on ollut ihan liian pitkä talvi ja olisi ihan reilua, että luontoäiti antaisi meille kunnon pitkän ja kuuman kesän.

Mistäs pirtsakkaasta sitä seuraavaksi kertoisi? Olisi niin valtavasti kaikkea mitä olisi kiva postailla, että ei meinaa itsekkään pysyä perässä. Olen aika yllättynyt siitä mitä kaikkea voi saada aikaan tilkuista kun ne levittää ja alkaa penkoa ja se tila mikä niistä jää, wow :)

Ihan kaikista en heti saa mitään tehtyä kun ei voi väkisin alkaa ommella jotain vain mutta kyllä on kaikenlaista tullut tehtyä, itsekkään ei ihan olisi uskonut mitä kaikkea saa näistä kasoista aikaan. Nyt on melkein kaikki kankaat kauniissa järjestyksessä hylyllä kun mahtuvat taas. Osa kankaista on vielä laatikoissa muualla mutta ei haittaa. Kyllä nekin pian pääsee oikeaan paikkaan.


Voisin laittaa pari sisustuskuvaa tänään, Sammakon huonetta kun on alettu taas laittamaan. Ei oltu tyytyväisiä huoneeseen nyt kuitenkaan. Aluksi se oli hyvä kun ei leluja ollut paljoa mutta nyt on laatikot purettu kaikki ja pukkikin toi pari isoa kivaa lelua, että pakko on alkaa tehdä huoneesta toimivampaa. Tilkuista tein hänelle ison jättityynyn lattialle. Siinä on nyt kiva pötkötellä ja kuunella satuja tai lukea itse tarinoita.
Ja raahasin arkun hänen huoneeseen...pikkuruisen söpöläisen. Sinne on hyvä piilottaa ne lukemattomat pikkuiset tyynyt piiloon...eivät enää pyöri lattioilla :)Tästä on hyvä jatkaa huoneen uudelleen järjestelyä.

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!