lauantai 16. maaliskuuta 2013

Perjantaina herkutellaan

Siitä on tullut oikein tapa. Ei lauantai karkkipäiviä vaan perjantaina tehdään jotain pikaruokaa ja laitetaan herkkuja esille, nautitaan seurasta ja vaikka elokuvasta. Ollaan ja möllötellään.Toki muinakin viikonlopun päivinä keskitytään perheeseen mutta on ihanaa kun perjantaina perhe kokoontuu pöydän ääreen ja jättää taakseen viikon kiireet. Jutellaan ja nauretaan. Kiire on päättynyt muutamaksi päiväksi kokonaan. Se on vain muisto vaan.

Eilen olikin sitten ihan kunnollista pikaruokaa, Jos ravintoarvoja ajatellaan niin aikas köyhää mutta erittäin hyvää ja maittavaa. Tätä syötiin iloisesti hymisten. Voitte vain kuvitella miltä se on kuulunut kun koko pöydällinen ihmisiä hymähtää kun laittaa ruokaa suuhunsa :)

Ensi kuitenkin laitan pikkuruisen ohjeen miten couscousista saa hyvää. Aina kannattaa ihan oikeasti valita se tuote joka on hivenen kalliimpaa. Ja meillä käytetään ihan oikeasti liemikuutioita ja fondeja. Ihan oikeasti.
Kyseisiä tuotteita on niin laidasta laitaan, että ihan varmasti löytyy joukosta sellainen mitä itsekkin voi käyttää. Tosin maustesekoituksia voi itsekkin tehdä.

Itse pidän juuri tästä kuvassa olevasta couscousista. Joukkoon voi laittaa sipulia ja paprikaa (käytän niitä eniten) mutta kaikkea muutakin voi laittaa ja tuostahan saa oikein hyvää salaattiakin tehtyä.

Lohta, couscous, ituja ja mango-jokirapusalaatti

Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille!

4 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!